Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Voor 4 personen: 500 gram kleine aardbeien, 4 el poedersuiker, 2,5 dl Griekse yoghurt, 2,5 dl slagroom, 2 el suiker. Schep de aardbeien om met de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 9 kleine cakejes (vormpjes onderkant 2,5x6 cm) 125 gram boter, 150 gram poedersuiker, 50 gram fijngemalen amandelen, 50 gram bloem, 1 vanillestokje, 125[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com125 gram maanzaad, 150 gram boter, 70 gram witte basterdsuiker, 1 zakje vanillesuiker, 1 el citroenrasp, snufje zout, 2 el rum/kirsch, 4 eidooiers, 4[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk zoet brood! Deeg: 225 gram bloem, 2,5 ml zout, 25 gram boter, 7,5 ml gist, 25 gram basterdsuiker, 1 ei (losgeklopt), ca. 1 dl melk. Vulling: 30[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 6 januari heerlijke broodjes Maak een deeg van: 115 ml kokosmelk, 1 15 ml melk, 1 ei, 1 zakje vanillesuiker, 450 gram bloem, 25 gram geraspte kokos,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comI., de vriendin van B. had heerlijke kerstkoekjes meegenomen, 2 smaken, diverse versieringen. Een leuke verrassing! iedereen vindt brownies lekker, dus voor[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt 11 november Een superlekker brood, meer gebak eigenlijk. Alles zit onder het maanzaad (bij mij in ieder geval wel), maar het is absoluut de moeite.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 21 oktober leuk om te doen, lekker om te eten. voor 12-15 stuks: 50 ml slagroom, 100 gram pure chocolade, 1 theelepel Earl Grey thee, 1,5 el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgemaakt op 20 mei Donderdag is er meestal tijd om te bakken, dus weer een wat bewerkelijker brood. Het smaakte als een soort cake. Deeg maken van: 125 ml[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zachte en romige cake, lekker bij de koffie en lekker als dessert, er wordt vrijwel geen bloem gebruikt en extra veel eieren dus blijft het binnenste[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten op 27 februari In kookboeken heet dit drie-in-de-pan (terwijl ik er toch echt altijd 4 tegelijk kan bakken), maar wij noemen dit dikkerdjes. Is dat[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com