Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 106 recepten
Voor 1 liter saus 50 gr sjalotten 600 gr boter 1 dl dragonazijn (of witte wijn azijn) 3 takjes dragon 1 dl witte wijn 10 witte peperkorrels 150 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr half-om-halfgehakt 100 gr paneermeel 4 el droge witte wijn 2 sjalotjes, gehakt 2 eieren ¾ el nootmuskaat 1 rode peper 4 el vers[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 270 g tofu 3 paprika`s (verschillende kleuren) 4 vleestomaten 1 ui 2 teentjes knoflook peterselie 250 g volwaardige rijst 5 dl groentebouillon[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.com300 g. gepelde garnalen 1 pond tomaten 1,5 kg. mosselen 1 pond peentjes 750 g. gamba` s 1 prei 1 pond inktvis 3 uien 1 pond borrelhapjes (tv-sticks kip) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 g mosselen 150 ml witte wijn 4 eetlepels olijfolie 150 g kipfilet 12 kleine garnalen, zonder staart Zout Cayennepeper 2 sjalotten 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 eieren 1 eierdooier 100 gr. spinazie, wilde 150 gr. boter 250 gr. diepvriesspinazie 1 dl. slagroom 2 el. azijn 2 el. wijn, witte 1 el.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 16 2 blikken (totaal 800 gr) tomatenblokjes 1 blik (van ong. 400 gr) gezeefde tomaten 1250 gr gepelde tomaten in blik 235 ml rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 10 Sauce Hollandaise 5 st zwarte peperkorrels ½ tl mosterdzaad 2 st jeneverbessen 1 el witte wijnazijn 2½ dl witte wijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 12 oesters zout 80 ml visbouillon 1 theelepel bloem 1 theelepel boter 2 eetlepels Noilly Prat (droge vermout) 50 ml witte wijn 3[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 3 el olijfolie, extra vergine 1 kleine venkelknol, in blokjes gesneden 1 ui, fijngesneden 4 teentjes knoflook, grofgesneden, of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 100 ml witte wijn of visbouillon, bij voorkeur zelfgemaakt 1 grote ui, heel fijn gesneden 3 flinke tenen knoflook, uitgeperst[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 2 personen 500 gr verse witte asperges 2 zalmfilets a ongeveer 200 gr Beetje citroensap Handje Hollandse garnalen ¼ l water 250 gr slagroom 10[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlEen hele lekkere risotto met heerlijke verse San Marzano tomaten, gekocht bij de plaatselijke groenteboer. De San Marzano tomaat dankt zijn naam aan het stadje[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 4 personen 1 rijpe tomaat 125ml witte wijn 1 (rode)ui, gesnipperd 12-16 mosselen, schoongeboend 125ml olijfolie 1/2 extra (rode)ui, fijn gesnipperd 1[...]
Bron: smulweb.nl