Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 56 recepten
voor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1/2 kilo gepelde gamba`s 200 gr. speklap 2 teentjes knoflook 3 sjalotjes 3 theelepels vissaus 2 theelepels maizena 2 theelepels palmsuiker 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor 3 ganalen per persoon: 12 reuzengarnalen of gamba`s (het liefst vers, zoniet ontdooid uit de vriezer) 18 plakjes `lardo di Colonnata`[...]
Bron: smulweb.nlGoedenavond! Jemig de pemig wat heb ik vanavond lekker gegeten. Niet normaal. Ik wilde er helemaal niet over bloggen, maar jullie moeten horen hoe fijn je kan[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIn dit recept voor pandan-kokosrijst gaat natuurlijk geen echte rijst, maar rijst gemaakt van bloemkool. De geurige en intense smaakmakers in dit gerecht doen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlAl weer een paar weken geleden tagde Mandy van Puur & Lekker Leven volgens Mandy mij in de nomnomnomtag. Raar woord? Best wel, maar het gaat om iets leuks.[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlToen wij pas geleden in Berlijn vietnamees aten vonden we dat erg lekker en ik heb de smaken een beetje onthouden. Ik had er krokante eend bij en John gamba's.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlEen nieuwe swap, zo nieuw dat er nog geen naam voor is. Wanneer je je opgeeft blog je binnen 2 weken van degene die boven je staat en die 2 weken zijn om, dus[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlAl een paar keer heb ik aangegeven dat ik niet zo fan van de Oosterse keuken ben, was is misschien een betere bewoording. Toch zijn er een aantal gerechten die[...]
Bron: 365dagenallergie.blogspot.comEnige tijd geleden maakte ik voor het eerst Pad Thai , nu een variant daarop. In plaats van noedels deze keer geserveerd in een omelet. Tamarinde pasta vind je[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlHet is aspergetijd en daar maken Dennis en ik dankbaar gebruik van. Het is immers zo weer voorbij. Nu eet ik ze het liefst in de vorm van soep of met een eitje[...]
Bron: spruitjeszijnnietvies.blogspot.comEen tweepersoons picknickbox (feitelijke doos) van übercool Aziatisch restaurant Jasmijn&Ik. Inclusief lepels, servetten, stokjes en schaaltjes[...]
Bron: mangerie.blogspot.com1 kg rauwe gamba's 400 gr spagetti 1 limoen een scheut kookroom 1 rode peper bosje peterselie 1 teen knoflook een scheut olijfolie Beetje basilicum Pel de[...]
Bron: thuisindekeuken.blogspot.nlHet mooie weer van de afgelopen dagen vroeg gewoon om een zomerse maaltijd. Deze asperges met gegrilde gamba's en niet te vergeten het glas witte wijn,[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nl