Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 33 recepten
voor 4 personen 4 duivenfilets 50 gram pistachenoten ongepeld 1 grote kweepeer 1 steranijs 1 blaadje laurier 3 peperkorrels 10 g donkere bruine suiker 1 dl[...]
Bron: smulweb.nl* 1 kilo lekkere pruimen, * 1/2 l blanke azijn, * 4 flinke fijngesnipperde uien, * 4 fijngehakte tenen knoflook, * 1 fijngehakte rode chilipeper, * 4 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1200 gram rundvlees (ik heb sukadelappen gebruikt)- peper, zout - plm. 2 eetlepels bloem - 2 uien - 6 eetlepels port of stevige rode wijn - 5[...]
Bron: smulweb.nlZo af en toe trakteren wij onszelf of anderen op een marktmenu. De truc van het marktmenu is vooral: goede verse ingrediënten kopen. De bereiding is[...]
Bron: smulweb.nlAls je er de bladen op naslaat en de kookprogramma's op televisie volgt, dan lijkt het net alsof alleen 'ingewikkeld en van ver' lekker is. Er zijn[...]
Bron: marionskitchenstories.blogspot.nlVroeger was het een lekkernij, gebakken forel! Tegenwoordig wordt er een beetje op neer gekeken. Toegegeven, de meeste forellen die op ons bord komen behoren[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlVandaag snert, morgen concert ! Is een bekende uitspraak, nou is dit heel wat anders dan snert maar het resultaat kan hetzelfde zijn. Als je er gevoelig voor[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten 1 prei (gewassen en in halve ringen) 1 bakje walnoten ((60 g), grof gehakt) 1/2 rodekool 4 el olijfolie extra vierge 6 el rode port 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 75 g roomboter zout 90 g bloem (gezeefd) 3 eieren 1 dl balsamicoazijn 1 dl rode port 150 g (bruine)basterdsuiker 125 ml slagroom 250 g[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 300 g pitloze druiven ¾ dl witte port 1 takje rozemarijn ½ eetlepel balsamicoazijn 1 eetlepel gembersiroop 100 g gorgonzola 1[...]
Bron: ah.nlPâté de Campagne noem ik het maar even, deze keer van gewoon varken en kip. Vermengd met een paar kippenlevertjes, om de doodeenvoudige reden, dat ik even geen[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten: 400 ml rode port 6 el rietsuiker 2 el aceto balsamico 16 ronde middelgrote sjalotten of borettane uitjes 4 plakjes bladerdeeg 2 el bloem 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEr staat al een recept voor hazenpeper op mijn blog, namelijk een hazenpeper met cranberry's. Die hazenpeper ziet er door de cranberrys heel feestelijk uit en[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEet in kleuren! Groente en fruit zijn er in allerlei kleuren. Rood, paars, geel, wit, groen, oranje, blauw, crème. Er is veel onderzoek gaande naar de stoffen[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlRode Kool met Appel, Ui en Cranberries Dit is weer een typisch recept wat in de familie word door gegeven. Ik heb het rode kool recept van mijn moeder[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nl