Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 82 recepten
Rösti is een Zwitsers aardappelgerecht, een soort aardappelkoek die als bijgerecht wordt gegeten bij groente en vlees. Er bestaan diverse recepten voor rösti.[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlvoor 4 personen Voor de soufflé: * 50 gram boter (+ extra voor invetten) * 50 gram bloem * 500 ml melk * 1 laurierblad * 1 steranijs * 3 kruidnagelen *[...]
Bron: smulweb.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.bevoor 12 personen 250 g gaar rundvlees (uit de bouillon of van runderlapjes) 4 sneetjes casinobrood, zonder korst 50 g boter, gesmolten ½ eetlepel milde[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 duivelsgebraad 150 g veldsla 3 stronken witloof 2 jonagoldappelen 25 g boter 1 kg kroketten 20 cl Hopus (blond bier) 3 à 4 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Scaloppine 2 dungesneden kalfslappen a 125 g per stuk zout 0.5 el bloem 25 g boter 50 ml droge marsala 100 g gemengde paddenstoelen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 1 personen Bloemen en blad Oost Indische Kers Bloemen Marjolein Bloemen Hemerocallis ( daglelie) Bloemblaadjes Calendula Bloemblaadjes roos Ruccola[...]
Bron: smulweb.nlGarnalentoast met tomatencrème Ingrediënten: - 1 avocado - 2 el citroensap - 150 g Hollandse garnalen - 50 g rucola of veldsla Voor de tomatencrème: - ½[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 5 personen Voor de soufflé: 50 gram boter (+ extra voor invetten) 50 gram bloem 500 ml melk 1 laurierblad 1 steranijs 3 kruidnagelen 6 eieren,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1/2 pak meergranen pannenkoekmix 400 ml melk 1 ei zout en versgemalen peper 1 eetl. boter of vloeibaar bakproduct 1 eetl. mayonaise 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 plakjes bladerdeeg (diepvries) 1 ei (M) 50 g verse roomkaas 1 eetlepel bloem 50 g roquefort (blauwaderkaas) 2 bosuitjes boter of margarine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de mierikswortelroom halve limoen fijngeraspt 200 ml crème fraiche 2.5 theelepel mierikswortelcrème Voor de vis 4 vellen[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 100 g gerookte spekblokjes 4 grote peren 4 eetlepels boter, Vloeibaar beetje Porto 50 g rozijnen veldsla 200 g Parmezaanse kaas 100 g grof[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Ingrediënten 1 geklutst eigeel 1 winterwortel 1 uiUi 1 teen knoflookKnoflook 2 bosui 250 gram champignonsChampignon 250 gram krieltjes 2[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngredienten: 200 gram sugarsnaps of peultjes Zout en vers gemalen peper 250 gram aardbeien 200 gram kaas (geitenkaas of feta) 4 eetlepels aardbeien jam 2[...]
Bron: aanjeanneskeukentafel.blogspot.nlIngrediënten 500 g aardappels (vastkokend) 50 g roomboter 5 eieren 4 eetlepels bloem 8 eetlepels paneermeel olijfolie (om te frituren) 1 zakje veldsla[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen 400 a 500 gr kippenlevertjes, 100 gr zilveruitjes, 2 rozetappelen, 1 struikje witloof, 50 gr veldsla, 20-tal muskaatdruiven, 8-tal[...]
Bron: smulweb.nlHet pompoenseizoen loopt op zijn einde maar ik loop al eventjes rond met het idee voor dit recept dat ik persé nog dit seizoen wou uitproberen. De butternut[...]
Bron: vitalevoeding.blogspot.be