Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 52 recepten
voor 3 personen * 1 teentje look * 400 gr geraspte Gruyere * 200 gr geraspte Emmental * 3 dl droge witte wijn * 1 koffielepel vers citroensap * 4 koffielepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 flinke el boter 100 g (verse) zilveruitjes 200 g kastanjechampignons 600 g reepoulet Gemalen peper en zout 2 el bloem 2 jeneverbessen 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 8 grote kipkarbonades, zonder vel (totaal ca. 700 gr) 8 dunne plakjes pancetta of mager ontbijtspek 2 eetl. olijfolie 3 grote[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 eetlepels boter, verdeeld 1 hele scharrelkip, in stukken gesneden 7 sjalotten, gehakt 20 kleine uien (zilveruitjes), geschild[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 900 gram rundriblappen 25 gr boter 250 gr magere spekreepjes ½ fles stevige rode wijn 1 winterpeen 2 uien 250 gr champignons 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 12 houten spiesjes van ong. 25 cm 1 groene paprika, in grote stukken gesneden 450 gr gepelde en schoongemaakte garnalen 1 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlKip (Dit mag een hele kip zijn in stukken, maar bijvoorbeeld enkel kippenpoten en vleugels mag ook. Liever niet alleen kipfilet. Uiteindelijk geven ook[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Wildgoulash voor 500gr.diverse wildstukjes Ingredienten voor de marinade 300 cl.rode wijn 3 teentjes knoflook 1 grote ui 5 gekneusde[...]
Bron: smulweb.nlDe coq au vin die ik laatst bij vrienden at, was zo lekker dat ik een week later besloot het nogmaals te eten. Nu zijn er zoveel recepten dat ik haast door de[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMet dit voortreffelijke recept van Joep Habets heb je voor twee keer plezier, een keer de stooflapjes en de andere keer Bolognaise saus voor over de pasta.[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHoewel het huidige weer het anders voorstelt, het is toch echt najaar. De kalender geeft aan november en dat is tijd voor wild. Niet dat ik dat zelf vaak wild[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comHollandse Stoofschotel van Ree met Kastanjechampignons. Ingredienten: 2 flinke eetlepels boter. 100 gram (verse) zilveruitjes. 200 gram kastanjechampignons 600[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlIngrediënten voor 3 personen 500 à 600 gram hertenstoofvlees (hertengoulash) in blokjes 250 gram Tagliatelle all'uovo (eipasta) 2 el boter 1 ui, gesnipperd 1[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl