Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 50 recepten
De pompoenen zijn weer volop verkrijgbaar, daarom dit keer eens een overheerlijke curry met pompoen en spinazie. De curry heb ik gemaakt met de curry madras[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlvoor 2 personen 500 gr doorregen rundvlees in blokjes 3 el arachide- of wokolie 3 uien of sjalotjes (fijn) 3 el ketjap of chinese sojasaus 3 teentjes knoflook[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 el zonnebloemolie 4 lente-uitjes, fijngesneden 1 rode chilipeper, zonder zaden en in dunne schijfjes gesneden 2 stengels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 groete rode ui, fijngehakt 2 grote knoflooktenen, fijngehakt 3 stengels citroengras 120 ml sojasaus 1 eetlepel arachideolie[...]
Bron: allrecipes.nlEen flinke soepkip bouillontablet Chinese sojasaus 1 ui 3 teentjes knoflook 1 theel. laos (poeder of vers) 1 theel. gember/ djahe (poeder of vers) 1/2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 500 gr verse kipfilet 1 rode paprika 1 groene paprika ¾ bakje champignons 6 sjalotjes Voor de Marinade: 100 ml sojasaus 1 el olijfolie[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond kipfilet 1 pond hamlappen 2 teentjes knoflook 2 t Uienpoeder 1 ½ Ketoembar (korianderpoeder) 2 t Djinten (komijn) 1 ½ t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen · 500 g aardappelen · 400 g snijbiet · 200 g oesterzwammen · 150 g sjalotjes · 100 g sperziebonen ·[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 pond kipfilet 1 pond hamlappen 2 teentjes knoflook 2 t Uienpoeder 1 ½ Ketoembar (korianderpoeder) 2 t Djinten (komijn) 1 ½ t[...]
Bron: smulweb.nlEen flinke soepkip bouillontablet Chinese sojasaus 1 ui 3 teentjes knoflook 1 theel. laos (poeder of vers) 1 theel. gember/ djahe (poeder of vers) 1/2 theel.[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voorbereidingstijd: 40 minuten Marineertijd : minimaal 1 uur 500 gr ossenhaas, in blokjes van 2,5 cm Voor de marinade: 3 eetlepels[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4-5 el olie gember (2-3 cm wortel geraspt of 2 theelepels poeder) koriander 3 theelepels kurkuma 3 theelepels kaneel 2 theelepels chilipoeder[...]
Bron: smulweb.nlPindasaus wordt in Nederland vaak 'satésaus' genoemd, omdat we deze vaak bij saté eten. Dit is eigenlijk niet correct omdat er vele verschillende andere[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlEen balans in smaken Ik zou in de hele gemeente geen viszaak weten te vinden… Wel staat er in ons dorp zo’n mobiele viskar, die ook wel wat verse[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nl