Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 365 recepten
300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDoor de karnemelksaus had ik nog bijna 3/4 liter in huis, dus in mijn receptenverzameling gekeken en daar vond ik deze (min of meer gezonde, maar vooral erg[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comBoen 2 biologische perssinaasappels goed schoon. Doe ze in hun geheel in een pan met ruim kokend water en kook ze 45 minuten op laag vuur. Haal ze uit het[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com400 gram tagliatelle, 2 dl room, 250 gram gerookte zalmblokjes, 100 gram garnalen, 3 preien, fijngehakte dille, scheutje olie Kook de pasta volgens de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com175 gram zachte boter, 175 gram fijne kristalsuiker, 3 eieren, 200 gram zelfrijzend bakmeel, 1 tl bakpoeder, 2 tl kaneel, 4 el melk, 4 volle el[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekker, feestelijk, makkelijk Beslag: 150 gram bloem, mespunt zout, 2 eieren, 1 eidooier, 4,5 dl melk 1 kg preiringen, boter of olie, 300 gram zachte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com50 gram pijnboompitten, 1 grote broccoli, 2 el olijfolie, sap van 1/2 citroen, 8 plakjes rauwe ham, 100 gram zachte geitenkaas Rooster de pijnboompitten in[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com750 gram pompoen (stukken van 3-4 cm), 2 el olijfolie, 1 gesnipperde ui, 1 groene paprika (blokjes), 150 gram chorizo (blokjes), 1 blik zwarte boontjes, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNog een lekker gerecht uit een oude Good Food (mei 1999) 350 gram pasta, 300 gram zalmfilet, 150 gram kruiden-roomkaas, 100 ml room, 1 klein blikje[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comZo lekker, en zo makkelijk! Per persoon 2 kleine (dunne) stronkjes witlof, 50 gram blauwe kaas (dunne plakken), olijfolie, peper, zeezo ut Snijd de lof in de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit is geen crème brûlée zoals hij traditioneel gemaakt wordt, maar het laagje bovenop geeft wel een extra dimensie aan het geheel. Het belangrijkste: het is[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit een oude Tip (augustus 1990!) en nog steeds smaakt dit erg lekker. Voor 2 personen: 1 ui, 1 el boter, 1 blik gepelde tomaten, 4 el chilisaus, 2 tl[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit recept komt uit Homemade. De preikoekjes uit Plenty vond ik vele malen lekkerder. Wat wel erg lekker was, was het sausje bij deze koekjes. Lijkt me ook[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen zak voorgegaarde aardappelblokjes, 10 eieren, stukje salami of andere droge worst, 1/2 bakje champignons, 1/2 groene paprika, 100 gram geraspte oude kaas,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 3 personen: 600 gram aardappels, 1 el olie, 1 rode ui, 1 rode paprika, 1 kleine Chinese kool, 300 gram kipfilet, 1 tl bouillonpoeder, 4 el Griekse[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker bijgerecht, simpel en toch feestelijk. 500 gram schoongeborstelde kruimige aardappels, 100 gram verkruimelde zachte geitenkaas, 2 el gehakte[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 el olijfolie, 6 plakjes ontbijtspek, 2 kipfilets, 2 prei, 1 el bloem, 300 ml bouillon, 1 el grove mosterd, 2 el crème fraiche, gepofte aardappels Verhit de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWeer een heerlijk gerecht uit Plenty. Het recept is al vele malen vermeld, je vindt het o.a. hier . Wij hebben het niet als voorgerecht gegeten maar als[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com