Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 38 recepten
Wild Gehaktballen Ingredienten: 500 gram wildgehakt, ( hert en wild zwijn ) 1 ei 5 eetlepels panko of paneermeel 1 theelepel gedroogde tijm 1/2 theelepel[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 fazantfilets 2 eetlepels truffelolie 3 takjes tijm 8 dunne plakjes mager gerookt spek 10 jeneverbessen 400 gram verse zuurkool (naturel) 3[...]
Bron: smulweb.nlMet al die regenachtige dagen, vind ik het tijd voor een herfstgerecht. Dit recept voor een zuurkooltaart met spekjes en ham is wat mij betreft echt zo'n[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEen heerlijk, makkelijk herfstgerecht. Je hoeft alleen maar de groenten te snijden, spek uit te bakken en de oven doet verder het werk. En o ja, voor alle[...]
Bron: kokeneneteninbaambrugge.blogspot.nlIngrediënten 1 kg zuurkool (zak à 500 g) 350 g magere rookworsten 400 g ananasstukjes (vers) 100 g boter 150 g bloem 100 g geraspte oude kaas zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g aardappelen (vastkokend, geschild) 40 g boter 12 lams (chipolataworstjes) 2 uien (in ringen) 3 takjes verse tijm 1 kaneelstokje (in[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 zoete ui (grofgesnipperd) 1 eetlepel milde paprikapoeder 1 blikje tomatenpuree (70 g) 750 g verse zuurkool (uitgelekt) 2[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 rode ui 4 hertenbiefstukjes 3 dl rode wijn ½ rode peper 1 tomaat 1 teentje knoflook 50 g hazelnoten 2 gewelde pruimen (zak ` 250 g)[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 brood (boule beurre, gesneden) 40 g boter (op kamertemperatuur) ½ zak zuurkool ((a 500 g), uitgelekt) 2 bolletjes Chinese (stemgember[...]
Bron: ah.nlHet malste deel van een fazant is de borst. Deze bak je het liefst zo kort mogelijk, tot een kerntemperatuur van 53 C. Dat bereik je bij wat kleinere filets al[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlEh, Spaanse Cottage Pie dus... Laat ik daar nou geen foto van hebben, want ik zag het succes ervan even niet aankomen. Trouwens, zo fotogeniek was het nou ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGisteren vertelde ik een Engelse vriend dat ik zijn Britse keuken steeds meer begon te waarderen en hij beaamde dat het culinair allemaal best meeviel. Nu heb[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl