Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 142 recepten
Ingrediënten Porties : 4 2 lamsschenkels, elk ca. 350 g 2 eetl. olijfolie 6 sjalotten, in vieren 3 tenen knoflook, geperst 2 takjes rozemarijn 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 Bodem 250 ml lauw water 1 el gedroogde gist 375 gr bloem 1 tl olijfolie 1 tl zout Topping 8 gedroogde vijgen 1 middelgrote rode[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 50 g sperziebonen 100 g gemengde sla, zoals frisee en rucola 2 el verse munt, fijngehakt ¼ venkelknol, in dunne reepjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie 2 grote teentjes knoflook, geplet 350 g uien, in ringen gesneden 550 g lamsfilet, zonder vet en in blokjes van 5[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 5 tomaten-ontveld, 5 el milde olijfolie, 2 uien-gesnipperd, 250 gr rundvlees-in blokjes, 1 tl saffraanpoeder of kurkuma, 1 tl gemberpoeder,[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de clafoutis: 250 g champignons 250 g kastanjechampignons 1 teentje knoflook 125 g gerookte spekblokjes olijfolie 2 tl Italiaanse kruiden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 verse vijgen extra vergine olijfolie 2 plakken gedroogde ham blanke amandelschaafsel 1 handsinaasappel 1/2 rode peper 1/2 eetlepel rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 4 zongedroogde tomaatjes 1 pomodori tomaat 2 grote verse vijgen ui 3/4 rode peper olijfolie extra vergine 3 1/2 dl kippenbouillon[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 rode ajuin, gesneden 1 tl olijfolie 0.5 tl kaneel 1 tl komijn 300 g champignons 400 g tomatenstukjes in blik 410 g kikkererwten in blik,[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 kleine zoete aardappels (ca. 1 kilo) - 5 el olijfolie - 6 verse vijgen, in vieren gesneden - 1 rode peper - 40 ml balsamico-azijn - 20 g[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 2 broodjes, - 2 rijpe vijgen - zakje rucola - handjevol basilicum - 1 bolletje buffelmozzarella - zout/peper - olijfolie - balsamico-azijn[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten: - 4 vijgen - zakje rucola - basilicum - bolletje buffelmozzarella - Parmaham, ca 100 g Voor de dressing: - 2 el citroensap - 4 el olijfolie - 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDeze week konden we nog even genieten van een heerlijke nazomer. Snel dus nog het laatste zomerfruit gekocht om dat zomerse gevoel nog even vast te houden. Zo[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comDe echte Ottolenghi-fans is het natuurlijk niet ontgaan: er is een gloednieuw kookboek! Vorige week verscheen het langverwachte Jerusalem .* Yotam Ottolenghi[...]
Bron: inkellskitchen.blogspot.comPolenta is een maisproduct, namelijk grof of minder grof gemalen mais . Vooral in Noord-Italië wordt polenta gegeten als stevige maagvuller. De polenta wordt[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com