Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 39 recepten
Ingrediënten 400 g spruitjes 1 ui 1 teentje knoflook 2 cm gemberwortel 1 grote appel 2 eetlepels olie 2 eetlepels zoete chilisaus zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlHerkenbaar? Van sommige dingen vraag je je af waarom je ze niet eerder hebt ontdekt. Pimentón of gerookt zout bijvoorbeeld. Dat was bij mij liefde op het[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlIk moet nog even wennen aan het idee dat de herfst echt begonnen is. Hoewel dat met dat miezerige weer vandaag moeilijk te ontkennen valt. Eenmaal thuis[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlSinds een maand ben ik "kostganger" in een moestuin waar op dit moment rijkelijk courgettes te oogsten zijn. En wat is er nou lekkerder dan vers geoogste[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comDe winter staat weer voor de deur en dat betekend kool, kool en nog eens kool. Tenminste voor de seizoensbewuste eter. Rode kool, spits-, savooie- en boerenkoo[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIk zei het al eerder. Bij mij begint en staat alles met de keuze van goeie producten. Ik zit er dan ook niet om verlegen om een flink stuk te rijden, als dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beWaar of niet waar? De lekkerste gerechten ontstaan vaak spontaan. Neem deze zoete pannenkoek met bittere groenten. Geboren uit koelkastrestjes en mijn obsessie[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlNa het heerlijke hapje, de suikerspin van ganzenlever met gekonfijte ui en geroosterde sesamzaadjes , waren de verwachtingen hooggespannen voor de rest van de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEn dan opeens is het kil. En te vroeg donker. Wordt het herfst in mijn hoofd. Mis ik de koele, witte wijntjes. Het buiten zijn, de geur van lavendel en[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 75 g gedroogde abrikozen, fijngesneden 100 g rozijnen 4 el appelsap 2 courgettes, in dobbelsteentjes van 1 cm gesneden 2 kleine[...]
Bron: allrecipes.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pakje aardappelpuree naturel en maken volgens gebruiksaawijzig of aardappelen zelf koken, stampen met melk en boter. Roer onderstaande[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappels (geschild en in stukken) 750 g spruitjes (schoongemaakt) 5 cm gemberwortel (geschild) 25 g boter 1 grote ui[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 500 g spruitjes (schoongemaakt) 1 zoete ui (in dunne parten) 2 cm verse gember ((biologisch), geschild) 1 appel friszoet ((bijv. jonagold),[...]
Bron: ah.nl