Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Met alle 28 verschillende Wereldgerechten van Knorr zou je je "even ergens anders wanen", zegt de fabrikant. Nou wil ik me na een lange werkdag best even[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHoi hoi! Gisteren wist ik écht niet in wat voor avondeten ik zin had. Geen goed teken als mijn 2014 zo inspiratieloos begint. Ojee... Maar goed, gelukkig heb[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlGoedenavond! Door de storing van ING vandaag zag mijn avondeten er eventjes héél triest uit (KLIK!) . Heel even dacht ik dat alleen een komkommer mijn[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nlIk kijk regelmatig naar kookprogramma's op de BBC en in een van die programma's zag ik dit recept voor lamsschenkels. Echt een recept voor het weekend, want de[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlEr zijn zo van die momenten in het leven dat je volkomen gelukkig bent. Gelukkig met kleine dingen, eenvoudige dingen. Wel de echtgenoot en ik hadden zo een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIn deze tijd van crisis moeten we allemaal een beetje inleveren. Dat is heel sociaal en niet erg, want je weet dat er na mindere tijden betere tijden komen[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlGisteravond een zeer informatieve en lekkere avond gehad op de Vakbeurs Foodspecialiteiten in Houten. Kennisgemaakt met veel nieuwe mooie producten uit binnen-[...]
Bron: fareladolcevita.blogspot.nlIngrediënten 1 pak couscous (400 g) 150 g rozijnen 250 g chorizoworst 1 rode ui 1 rode paprika (in stukjes) 1 zakje panklare sperziebonen (250 g) ½[...]
Bron: ah.nlMix van quinoa & couscous. Kan ook één van beiden. Kikkererwten, doperwten, tomaatjes. Citroen & olijfolie. Knoflook. Platte peterselie. Uitgebakken[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlDeze maand is echt omgevlogen! En dus is het alweer tijd voor de foodblogswap. Deze maand mocht ik koken van Marjolein's Equileven . Het is nog een jong blog,[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEr zijn zo van die momenten in het leven dat je volkomen gelukkig bent. Gelukkig met kleine dingen, eenvoudige dingen. Wel de echtgenoot en ik hadden zo een[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beHet is inmiddels lang geleden toen ik voor de eerste keer couscous klaarmaakte. In eerste instantie was ik erg enthousiast over de bereidingstijd; overgieten[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nlPicadillo is één van de heerlijke gerechten van de Cubaanse diaspora: een zachte, geurige stoofpot van gehakt en tomaten plus rozijnen voor het zoet en olijven[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl“Geroosterde groente? Ja lekker, maar daar moet altijd zoveel olie bij…!” hoorde ik laatst iemand zeggen. Maar dat is niet helemaal waar. Ook[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlGewone couscous is eigenlijk al een soort mini-pasta, maar bij parelcouscous is de vergelijking helemaal duidelijk. Het zijn eigenlijk een soort kleine[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl