Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 80 recepten
Yes, Karin Luiten van Koken met Karin did it again! In september verscheen haar zesde kookboek: Handboek oven . Het standaardwerk voor de even slimme als luie[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comVoorgerechten: 1. Amuse met Gandaham, abrikozen en pijnboompitten 2. Gevulde auberginerolletjes 3. Zalmtartaar 4. Gebakken paddenstoelen gevuld met ricotta 5.[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comvoor 4 personen 600 g vastkokende aardappels, geschild, in schijfjes 3 el olijfolie 1 blikje ansjovisfilet, fijngesneden 2 teentjes knoflook, fijngesneden 4[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 nieuwe aardappels, in vieren, of 8 kleine nieuwe aardappels, gehalveerd 4 flinke scharreleieren 200 g sperziebonen 1 grote kropsla of 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 nieuwe aardappels, in vieren, of 8 kleine nieuwe aardappels, gehalveerd 4 flinke scharreleieren 200 g sperziebonen 1 grote kropsla of 2[...]
Bron: smulweb.nlHet Marktplein aan de haven van Helsinki, feitelijk direct gelegen aan de Baltische Zee, is één van de belangrijkste pleinen in de stad. Het is een centraal[...]
Bron: mangerie.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 8 stevige aardappels, geschild en in 'frietjes' gesneden 4 uien, versnipperd 50 gr boter 2 el olijfolie 5 el paneermeel 15[...]
Bron: allrecipes.nlHet is de tijd voor asperges. De lente is nog niet voorbij, dus het kan nog. Deze verrukkelijke groente kan je op vele wijze bereiden. Vandaag heb ik een[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen 1 kilo riblap, in stukken van ca. 6 cm lengte 10 ansjovisfilets 1 gedroogd pepertje 2 afgestreken eetlepels bloem 2,5 dl rode wijn 0,5 dl[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 15 g boter 2 tl olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 400 g aardappelen, geschild en in blokjes gesneden 350 g rijpe[...]
Bron: allrecipes.nlWij eten het deze week weer en omdat het zo lekker is. Hier het recept. Vispannetje uit de oven 400 gram aardappels in dunne plakjes 4 eetlepels olijfolie 1[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 6 el olijfolie 1 duopakje aardappelschijfjes (700 g) 4 tonijnsteaks (a ca. 100 g) 1 blikje olijven gevuld met ansjovis (200 g) 150 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 50 gr boter 3 uien, gesnipperd 1 kilo aardappelen, in blokjes 2 blikjes ansjovisfilets, in stukjes 200 ml slagroom 100 ml crème[...]
Bron: allrecipes.nlDeze gezonde levenstyle is bij mij zo ingeburgerd dat ik niet anders meer wil en kan. Ik voel me veel fitter, meer energie, gezonder, slanker, opgewekter en[...]
Bron: gezondlevenvanjacoline.blogspot.nl