Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 46 recepten
Ingrediënten Porties : 40 100g zongedroogde tomaten 2 eetl gehakte verse basilicum 2 eetl gehakte verse peterselie 6 teentjes knoflook, gehakt 25g[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen - 1 rode kool ( ca. 1 kg) - 3 dl rode wijn of bessensap - 1 eetlepel verse tijmblaadjes - 3 kruidnagels - 1 kaneelstokje - 1 kleine ui - 50[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 el. olijfolie 2 tenen knoflook in plakjes 50 gr. pijnboompitten 1 middelscherpe rode chilipeper zonder zaadjes in ringetjes 300 gr. grote[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 4 Kippenbouten 2 eetlepel Paprikapoeder 25 gram Boter 4 eetlepel Olijfolie 2 Zoete Uien 2 teentje Knoflook 2 Rode paprika 4 Tomaat 4 takjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Voor de puree: * 750 gram aardappelen * beker warme melk * uitgeperst teentje knoflook * scheutje vloeibare boter * 1 ei * handje verse[...]
Bron: smulweb.nlPak een kop koffie, thee , fris of voor mijn part een glas wijn en ga er maar eens goed voor zitten. Maar liefst 39 inzendingen ontving ik voor het[...]
Bron: uitdekeukenvanarden.blogspot.comSpinazie à la crème In de laatste gezondheidsgids van de consumentenbond staat een test met spinazie à la crème in de hoofdrol. Zelf eet ik deze spinazie[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlWildplukken is hip! Zelfs Jamie Oliver gebruikt weleens brandnetels in zijn recepten. En hoewel ik bepaald niet meedoe aan elke nieuwe hype vind ik deze wel[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlEen heerlijke bospaddenstoelenrisotto met Italiaanse risottorijst. Zelf heb ik Arboriorijst gebruikt. Arboriorijst is de langste korrelige Italiaanse[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nl4-6 personen Bereidingstijd: 60 minuten Ingrediënten: 2 gele paprika’s 2 oranje paprika’s 2 rode paprika’s 2 sjalotten 1 teentje knoflook[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlCaponata is een Siciliaanse zoet-zure salade van Aubergine en Bleekselderij. Dikke heeft een uiterst bescheiden carrière in de keuken van het prachtige Caffè[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl... alhoewel de Baron d'Escalin toch echt wel een blogpost vol lof verdient, als je 't mij vraagt! Neen, ik ben NIET plotsklaps een wijnkenner geworden. Dat[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 1 kalkoen (ca. 2-2.5 kg) 8 sneetjes witbrood 1 citroen 1 grote ui 20 g Italiaanse kruiden (zakje) 175 g boter 1 pot kokend water zet alles[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 600 g eendenborstfilet 1 kleine ui 1 kruidnagel 1 laurierblad 150 ml volle rode wijn 4 stevige appels ½ zakje pijnboompitten (a 65 g) 8[...]
Bron: ah.nlHOI! In mijn vorige blogpost las je al over mijn kerstavonturen, zodat ik deze hele blogpost kan gebruiken voor het recept van het hoofdgerecht van Eerste[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl