Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 494 recepten
voor 4 personen Pak risotto rijst (of de echte Bomba paella rijst 1 rode paprika Mespunt saffraan en/of ½ tl koenir (koenjit) 1 grote ui 2 à 3[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen 3 Kippendijen zonder bot met huid 6 gedroogde abrikozen MARINADE 1 teen knoflook Kwart rode peper 1 el Provençaalse kruiden 1 tl ras al[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 50 gram Franse dijon mosterd (middelscherp) 2 afgestreken theelepels kurkumapoeder (geelwortel) 2 afgestreken theelepels milde paprikapoeder 6[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 350 gr risottorijst zout en vers gemalen zwarte peper 5 el olijfolie 250 gr gesnipperde uien 2 teentjes gesnipperde knoflook 350 gr grof[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 olijfolie om in te bakken 5 pronkbonen 2 teentjes knoflook 1 inktvis, schoongemaakt en gesneden 1 grote tomaat 8 reuzengarnalen,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 2 12-16 rauwe ongepelde garnalen, middelgroot (Ik geef de voorkeur aan tijgergarnalen) 6 teentjes knoflook (met schil) 6 eetlepels[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 375g geschilde, in blokjes gesneden pompoen 1 eetlepel olijfolie 1L groentebouillon 1/2 theelepel gehakte verse knoflook 1 ui,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el extra vergine olijfolie 1 kleine ui, fijngesneden 200 g risottorijst 3 el droge vermout 600 ml hete groentebouillon peper[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 600 ml halfvolle melk een reepje citroenschil 150 g risottorijst 100 g pijnboompitten 100 g amandelen 3 grote eieren, gescheiden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 8 24 kleine tomaten (ca. 6 cm doorsnee) 3 eetlepels + 3 eetlepels olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngehakt 1 ¼ kopje[...]
Bron: allrecipes.nlDit heb je nodig: 20 gram roomboter; 1 grote ui; 2 tenen knoflook; 130 gram rijst (het liefst risottorijst); 30 cl. kippenbouillon; 2 eetlepels tomatenpuree;[...]
Bron: smulweb.nlWaarom eigenlijk vasthouden aan een klassiek menu? Vegetarisch eten leent zich veel beter dan menu’s met vleesgerechten om meerdere kleine gangen te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl"Vrouwe, dit is lekker! Echt lekker! Ik ben eerlijk he, als 't niet goed is, zeg ik het ook, maar dit is wreed lekker.", zei hij, terwijl hij zeker 3/4 van het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVerleden week ben ik wel een uur bezig geweest om zevenblad uit de tuin te halen. Meters wortel met hier en daar een nieuwe scheut trok ik uit de grond. Maar[...]
Bron: onno-indekeuken.blogspot.nlIngrediënten 300 g sperziebonen 400 g artisjokharten (blik) 2 puntpaprika's (zak) 2 rode pepers 4 tenen knoflook 2 uien 2 groentebouillontabletten 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pot geroosterde paprika's (geel (345 g)) 50 g paneermeel 300 g rundergehakt 2 uien (gesnipperd) 1 groentebouillontablet 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nl50 gram boter 1 ui, gesnipperd 200 gram risottorijst rasp en sap van 1 limoen 600 ml kippenbouillon 100 gram sugersnaps (of peultjes, groene asperges) wat[...]
Bron: smulweb.nl