Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
300 gram amandelspijs, 1 eidooier, ca. 4 el suiker Verwarm de oven voor op 200 graden. Bekleed een bakplaat met bakpapier. Verkruimel de spijs in een kom.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com4 el olijfolie, 8 drumsticks, 2 gesnipperde uien, 1,5 tl gemberpoeder, 1 tl kaneelpoeder, 1 kaneelstokje, 2 teentjes knoflook, ca. 300 ml kippenbouillon, 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comLekkere broodjes uit de Tip van maart 1984 Maak een zacht deeg van: 1,5 dl lauwe melk, 1 el zachte boter, 250 gram bloem, snuf zout, 3 el witte basterd[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor een springvorm van 18 cm. Een klein lief (en lekker) taartje. Deeg: 120 gram boter, 100 gram suiker, 1 klein ei, 240 gram bloem, 1/4 theelepel bakpoeder,[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comeen lekker zoet tussendoortje! Nodig: dadels, evenveel amandelen, pure chocolade. Haal de pitten uit de dadels en doe hiervoor in de plaats een amandel. Smelt[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comRecept uit het boekje Bak met plezier (Oetker, uitgave 1981). Zo, dat is lang geleden! Ooit heb ik hier een paar dingen uitgemaakt en verder vooral heel vaak[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNogmaals de amandelcakejes gemaakt, nu met blauwe bessen als vulling. Ze waren weer erg lekker!
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comNodig: appels, bladerdeeg, amandelspijs, suiker en kaneel Per persoon 1 velletje bladerdeeg ontdooien. De oven voorverwarmen op 200 graden. Appels schillen en[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor 9 kleine cakejes (vormpjes onderkant 2,5x6 cm) 125 gram boter, 150 gram poedersuiker, 50 gram fijngemalen amandelen, 50 gram bloem, 1 vanillestokje, 125[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comHeerlijk, maar bijzonder machtig toetje. In ieder geval een dag van te voren maken. Voor 10-12 personen 150 gram fijngemalen digestive koekjes, 50 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com1 grote ui, 2 preien, 4 varkensfiletlapjes, 4 el. geschaafde amandelen, peper, zout, 4 el. boter, 2 bananen, 2 el. kerrie, 4 el. sherry, 4 el. sojasaus, 4 el.[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen heerlijk subtiele smaak. Wel een aantal uren laten marineren! 2 tl djinten, 2 tl ketoembar, 2 el kerrie, 2 dl yoghurt, 800 gram kippendijtjes (zonder[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comVoor ons een bijzondere combinatie, in Mexico heel gewoon. Het gerecht zit er wat amorf uit, maar het smaakte goed. Gebruik niet al te bittere chocolade. 3[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIn het najaar had ik in Lille een silicone Madeleine-vorm gekocht en nu dan eindelijk eens Madeleines gebakken. Het zijn lekkere, luchtige cakejes geworden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comWe hadden rabarber gekregen, maar daar zijn niet zoveel fans van hier in huis (eigenlijk 2 van de 4), dus ik wilde er iets anders mee doen. Het werden[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com