Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
voor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 450 g everzwijnvlees om te stoven, zonder vet en in stukken gesneden 2 uien 1 kaneelstokje 250 ml rode wijn 15 jeneverbessen,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 750 gram wild (ree of ander wildsoort) 50 gram gedroogd eekhoorntjesboord 125 gram mager gerookt spek 2 el reuzel 6 jeneverbessen 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 1 (biologische) kalkoen (+/- 5 kg), 1 bosje tijm, 1 bosje salie, 2 rode uien in vieren, olijfolie, zout en peper, 6 preien, 2 el gedroogd[...]
Bron: smulweb.nlVind je ze niet mooi? Geweldig wat een variatie aan kleuren en vorm en dan zijn het 'maar' gewoon peulvruchten. Deze komen uit een zakje met peulvruchtenmix[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 7 personen 600g schoftkarbonade (*) 300g kielbasa of rookworst 250g verse worst 1 kleine wittte kool 500g wijnzuurkool 50g gedroogd eekhoorntjesbrood[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 5 gr (1/4 pak) eekhoorntjesbrood (Oil & Vinegar) 1 pompoen van ongeveer 1kg 250 g kastanje champignons 2 rode uien 3 tenen knoflook 200 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - handjevol eekhoorntjesbrood of wilde paddestoel - 2 el olijfolie - 2 stengels bleekselderij, stukjes - een rode ui - 2 teentjes knoflook -[...]
Bron: smulweb.nl1 dik stuk runderlende van 1 kg 15 g gedroogd eekhoorntjesbrood 50 g zachte boter 250 g gemengde paddenstoelen, fijngehakt ½ eetlepel verse[...]
Bron: smulweb.nlLekker. Erg lekker. Alles. De kwarteltjes mals en smaakvol. De kroketjes crispy en verrassend met het amandeljasje. De saus eenvoudig èn verrukkelijk. Een[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben geen fan van kwartel. Ik "peuzel" immers niet graag. Allez, da's eigenlijk ook niet waar, want kreeft vind ik wel de max en da's ook een geprul. Ik zal[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beBiologische riblappen In de herfst en winter maak ik regelmatig een stoofpot met vlees of groenten. Als stoofvlees koop ik biologische riblappen van de Jumbo.[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlReprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDoordeweeks wordt er gewerkt en is het fijn als je ’s avonds binnen een kwartier wat in elkaar kan flansen, want de kinderen hebben honger, treinen[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl