Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten 5 vellen filobladerdeeg (diepvries) 100 g Hollandse geitenkaas 1 kg witte asperges 25 g boter 1 zakje verse basilicum (15 g) 125 ml slagroom[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 1 pakje filodeeg 250 gr diepvriesspinazie, ontdooid en uitgeknepen 250 gr ricotta 2 eieren 2 theelepels gedroogde basilicum 2[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 1 el olijfolie - 8 vellen filodeeg (125 g) - 350 g cherrytomaatjes - 2 x 250 g ricotta - 200 ml crème fraîche light - 2 grote eieren en 1[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comDit is nog zo'n klassieker die ik met plezier maak wanneer er visite over de vloer komt. Dees is zo simpel, maar zo lekker! En het notenkoekje maakt het[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg (diepvries) 4 takjes tijm 6 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum (versgemalen zee)zout (versgemalen) zwarte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bos peen (geschrapt) 1 bakje pijnboompitten (80 g) 1 pakje witte kaasblokjes ((200 g), verkruimeld) 1 zakje bosui ((3 stuks),[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 10 vellen filodeeg (diepvries) 300 g broccoli 5 el extra vierge olijfolie met basilicum 3 eieren 150 g Griekse yoghurt 100 g witte[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 citroen 2 x 2 parelhoenfilets 3 eetlepels olijfolie 100 ml gevogeltefond (pot a 380 ml) 1/2 pak filobladerdeeg ((diepvries), ontdooid) 4[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 5 vellen filodeeg ((diepvries), ontdooid) 50 g jongbelegen kaas (geraspt) 3 plakken beenham 4 tasty tom tomaten (in stukjes) 1 eetlepel[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pak filobladerdeeg ((diepvries) ontdooid) 100 g boter (gesmolten) 1 zakje amandelschaafsel 100 g suiker 1 sinaasappel (schoongeboend) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 8 vellen filodeeg ((pak 10 vellen, diepvries), ontdooid) 4 zalmhaasjes (a 125 g) 1 citroen (schoongeboend) 6 el olijfolie extra vierge (met[...]
Bron: ah.nlDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn mijn studententijd waren de groente-bonen-gehakt-pruttelpannetjes erg populair. Je sneed wat groente, gooide daar een pot bonen bij en gehakt en klaar was[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comDaar is ie dan! Het Eerst Koken kerstmenu. Ik had al maanden lang (jaha, foodblogger…) een retro kerstmenu in mijn hoofd met ouderwetse klassiekers.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl