Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Ingrediënten ½ pak tuinbonen (fijn (a 300 g, diepvries)) 1 limoen (schoongeboend) 1 teen knoflook (geperst) 1 bakje ricotta (verse kaas, 250 g) 2 el[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 pakje tuinbonen fijn ((300 g diepvries), ontdooid) 500 g gekookte bieten 4 plakjes mager ontbijtspek 2 tl gedroogde rozemarijn 3 el[...]
Bron: ah.nlVan het weekend liep ik bij een tuinder om wat planten aan te schaffen, zie ik tussen de planten enkele groentekratten staan met verse uien, rode bietjes en[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlEen beetje vegetarisch koken kan nooit kwaad. En dan nemen we al eens onze toevlucht tot het boek Plenty. Ik heb zo mijn "kookboekperiode": de ene keer veel[...]
Bron: donnacaramella.blogspot.beDit was een erg lekker maaltje. Poon heeft veel smaak en ik had het pocheervocht ook flink op smaak gemaakt. Reken wel op graten. Het makkelijkst is het om[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl2 personen Half ciabatta brood in stukken gescheurd (vers of afbak), 2 el olijfolie, 2 tenen knoflook gepeld, 250 gram krielaardappels, 50 gram (dubbel[...]
Bron: innywatetenwevandaag.blogspot.nlIngrediënten 2 x 625 g aardappels (kruimig) 50 g boter 1 ui (gesnipperd) 300 g tuinbonen (diepvries) 1 theelepel gedroogde tijm 250 g ham (in brede[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 el olijfolie 100 g chorizoworst (in blokjes gesneden) 1 pak tuinbonen (300 g, diepvries) 2 tl gedroogde tijm zet alles op mijn lijst[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig) 4 ribkarbonades 90 g boter (op kamertemperatuur) 4 el Groninger mosterd (potje 200 g) 3 el platte peterselie[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 zakje verse dille (15 g) 5 eetlepels dijonnaise (pot a 210 g) 4 kalfsschnitzels (ca. 300 g) 2 eetlepels olijfolie 1 pakje flinterdun[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 bloemkool (in roosjes) 600 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 5 el olijfolie 2 uien (in dunne ringen) 2 eieren 4 schouderkarbonades[...]
Bron: ah.nlJamie Magazine organiseerde de Eat-In bij Roest tijdens de Food Revolution Day Vrijdag 17 mei was het Food Revolution Day, een initiatief van Jamie Oliver,[...]
Bron: martinehilverda.blogspot.nlTuinbonen hebben een uitgesproken smaak. Toch, of misschien juist daarom is het altijd weer een mooi moment als ik ze op de markt of bij de boer zie liggen.[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMarmita zonder vlees. Maar wel met tuinboontjes, courgettes, tomaten, uien, kasboer (verse koriander?) en natuurlijk aardappels. Ferfer ieshen (gegrilde pepe...
voor 4 personen 4 kwarteltjes 4 witlofstronkjes water sap van 1 citroen peper en zout 50 gr. suiker 1 dl. gevogeltejus 150 gr. dubbelgedopte tuinboontjes 150[...]
Bron: smulweb.nlJammer, mijn vakantie zit er helaas weer op. 16 jaar geleden had ik voor het laatst op de ski’s gestaan. Gelukkig is skiën net zoals fietsen of zwemmen.[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comMeestal wordt de term 'peulvruchten' gebruikt voor de zaden uit peulen, zoals bijvoorbeeld de kikkererwt, linze, tuinboon, enzovoorts. Sommige peulen eten we[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nl