Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
2 el neutrale olie, 1 middelgrote aubergine, in blokjes 1 el geschilde en geraspte gemberwortel 2 hete verse chilipepers, zaad verwijderd, gehakt, 1 takje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 aubergines 100 ml olijfolie 3 kleine tenen knoflook, fijngesneden 1 eetlepel fijngesneden/geraspte gemberwortel 1 tl gemalen komijn[...]
Bron: smulweb.nl2 el neutrale olie, 1 middelgrote aubergine, in blokjes 1 el geschilde en geraspte gemberwortel 2 hete verse chilipepers, zaad verwijderd, gehakt, 1 takje[...]
Bron: smulweb.nlZo, wij zijn weer terug van een indrukwekkende vakantie in Israël/Palestina. Gisteren, op de dag van terugkomst, werden we lekker getrakteerd op eten bij[...]
Bron: overkoken.blogspot.nlDit is een klassieker ondermijn recepten. De eerste keer dat ik zelf echt gekookt heb was de basisversie van dit recept. Toen deed ik er nog heel lang over en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIn het afgelopen weekend bij de boodschappen had ik prachtige aubergines meegenomen, en gisteren wilde ik ze gaan bereiden. Maar niet in een ratatouille of[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comRatatouille met couscous is een favoriet van mij maar uiteindelijk maak ik het elke keer anders. Vroeger gebruikte ik vooral mediterraanse groenten als[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beNa lange tijd heb ik mijn tajine weer's uit de kast gehaald. Met dit ongezellige, druilerige weer was ik wel toe aan een lekker gekruid stoofgerecht. Het[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlDit is een klassieker ondermijn recepten. De eerste keer dat ik zelf echt gekookt heb was de basisversie van dit recept. Toen deed ik er nog heel lang over en[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIbiza het magische eiland. Niet alleen het eiland van de feesten, maar ook van healthy food, verborgen standjes en schattige authentieke, bijna toeristloze[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comAh, de meester. Wanneer je (vaak) vegetarisch eet, is er één man waar je niet omheen kan: Yotam Ottolenghi. Toch is deze joodse groentemagiër uit Israël zelf[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen - 150 gr couscous - 250 gr lamsvlees - 1 aubergine - 5 pomodori tomaten - half blik kikkererwten - uitje - 2 tenen knoflook - verse gember -[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 kilo couscous 1 theelepel zout 1 theelepel peper 350 ml water 1 dl water 4 el zonnebloemolie 200 gram boter 1 courgette 1 aubergine 1 rode[...]
Bron: smulweb.nl