Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
voor 4 personen Het gerecht is geen soep en ook geen ragout. Het zit er tussenin. Vooral in Belgie zijn dergelijke romige gerechten bijzonder geliefd. Neem[...]
Bron: smulweb.nlDEDIKKEVANDAM moet het kookboek zijn met de lelijkste omslag ooit. Goed, je kunt zeggen, Johannes van Dam had ook nog naakt met alleen een Brussels Spruitje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngredienten: stukje zalm van 300 gram 500 gram kabeljauw, liefst kabeljauwhaasjes, dit zijn dikkere stukken 100 gram garnalen 50 gram gekookte mosselen beetje[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen 200 g zeewolffilet 200 g Atlantische zalmfilet 200 g rode-poonfilet 200 g schelvisfilet 200 g gepelde Noordzeegarnalen 8 sint jakobsnoten 8[...]
Bron: smulweb.nlHet is het aspergeseizoen, dus maar weer een recept met asperges. Vis en asperges is geen slechte combinatie en met wat italiaanse flair wordt het heerlijk. Ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDit was weer een beetje een normale week. Ik heb vooral veel recepten van dagelijkse kost gemaakt. Ik ben dol op de recepten van Jeroen op drukke dagen.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlDeze week heb ik mijn koken voor thuisafgehaald weer opgepakt en gelijk 5 porties verkocht. Ben weer helemaal enthousiast geraakt. Ik heb gelijk wat maaltijden[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIngrediënten 2 eetlepels milde Indiase currypasta (pot) 100 ml milde yoghurt 600 g zeewolffilet (of andere witte-visfilet) 2 rode uien 2 naanbroden[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 3 theelepels pikante paprikapoeder ½ theelepel kaneelpoeder 1 theelepel gemberpoeder (djahé) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 1 ui 2 groene paprika's 1 blikje maïskorrels (300 g) 2 schaaltjes zeewolffilet (graatloos, a ca. 250 g) 4 eetlepels zonnebloemolie 1 zakje[...]
Bron: ah.nlIngrediënten ½ theelepel gemalen kardemom (specerijen) 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar) 1 theelepel gemalen komijn (djinten) ½[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 250 g reuzengarnalen (diepvries, zak a 500 g) 1 kg verse mosselen 200 g zeewolffilet 1½ citroen 250 g cherry trostomaten 5 eetlepels[...]
Bron: ah.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIk was deze maand host van het foodblogevent. Voor een korte uitleg, zie deze link . Het thema van dit foodblogevent was "Let's Crunch": gerechtjes voor een[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlJalfrezikip werd deze week echt gewaardeerd met 58 PV http://kokenmetmireille.blogspot.be/2013/11/jalfrezikip.html Gebakken zeewolf met venkelpuree[...]
Bron: kokenmetmireille.blogspot.beMet R. en B. uit eten in Zaltbommel, bij de Eetgelegenheid aan de Waterstraat. Ooit hier al eens gedrieën gegeten een jaar of wat geleden, wat we toen gegeten[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nl