Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 8 recepten
Ingrediënten voor 6 porties: dukkah (klik hier voor het recept) 12 grote pruimtomaten, gehalveerd 3 el olijfolie 2 tl harissa 1/2 el suiker zout en peper 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 6 porties: dukkah (klik hier voor het recept) 12 grote pruimtomaten, gehalveerd 3 el olijfolie 2 tl harissa 1/2 el suiker zout en peper 6[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVan mijn zus in Zuid Frankrijk mogen we geen pitten meer uitspugen. Vol is vol. We waren gewend om vanaf het terras olijf- perzik- en weet niet wat voor een[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen recept uit Ottolenghi's laatste kookboek Jerusalem Ingrediënten voor 4 pers.: 1/3 kop hele hazelnoten met vlies 1 (capuccino) kop Puy linzen 3 kop water 2[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten: 300 gr linzen 2 tomaten 2 knoflooktenen peterseliestelen laurierblaadje salie 2 el rode wijnazijn olijfolie 50 gr wortel 50 gr ui 50 gr[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlLinzen met pâté Deze huiselijke Franse maaltijd wordt met linzen uit de Auvergne, de lentilles du Puy, gemaakt en met fricandeau uit de Aveyron, wat geen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlVaak worden linzen met een worstje gegeten. Toen ik bij Lidl verse schoongemaakte artisjokken zag dacht ik aan dit Andalusische recept: Ingrediënten voor 4[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlBeluga linzen zijn kleine zwarte linzen en worden ook wel de kaviaar onder de linzen genoemd. Ze hebben een heerlijke 'bite'. Ingrediënten: 150 g belugalinzen[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl