Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Ik heb met verve de wereld afgereisd (een beetje overdreven, als je het 'alleen' over Japan, Londen en Keulen hebt, maar toch) voor de betere sushi. En ik ga,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMeestgegeten gerecht (naast een veelheid aan rauwe groenten pur sang) tijdens mijn dagen van Dr. Mike Moreno's cyclus 1: een grote hoeveelheid (in weinig[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEn toen was ik het opeens hartstikke zat. Het zout, het zinloze vet, de vele suikers en de geraffineerde hapsnap voeding die ik aan het verorberen was. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comRestaurantketen Humphrey's opende meer dan twintig jaar gele- den zijn eerste filiaal in Nijmegen. Het idee was "drie gangen, één prijs, een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNet voorbij de Winkel van Sinkel is aan de Ganzenmarkt (nummer 16) te Utrecht zogeheten paviljoen De Colonie gelegen. Een grand café en restaurant op een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comToevallig was ik enthousiast geworden over een salade van gegrillde groenten uit het boek De man die alles at ; zodat ik dan best wel weer eens mee kon doen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comLa pièce de résistance: vissalade. In optima forma. In vis forma. Dit uit de kluiten gewassen guppie stond zijn mannetje op de buf- fettafel tijdens de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet "Arnhems Proeflokaal" (Spijkerstraat 2, Arnhem) staat bij mij vooral bekend om de maaltijdsalade. Het eetcafé biedt nog wel meer lekkers en geeft vooral[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat kun je nog meer willen dan een supermarkt om de hoek? Wat dacht je van een Nettorama én een Aldi? Score! Nou is het concept Nettorama mij niet bekend,[...]
Bron: mangerie.blogspot.comJe bent in Luik en je hebt honger. Dan ga je natuurlijk níet naar "Le Carré", want véél te toeristisch en dus te commercieel. Nee, je bent op zoek naar een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMet als avondmaaltijd: pizza. Altijd goed, vóóral de zelfbelegde, eigen- gebakken variant. In mijn studententijd kocht ik met dat doel een goedkope[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHoewel "Grand'Italia" het als marktleider natuurlijk graag anders zou zien, is ons favoriete merk voor gedroogde pasta: "Barilla". Niet in de laatste plaats[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNa een dag winkelen in Brussel, aangevuld met een snufje proefrit, is het wel tijd voor een hapje. Gelukkig heb ik van tevoren al wat research gedaan op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSushi; ik ben er bijkans door geobsedeerd. Mijn sushi-verslaving duurt nu al dik negen jaar en is nog altijd niet aflatend. Ik weet niet; iets van de[...]
Bron: mangerie.blogspot.com