Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 160 recepten
Bami. Geraspte wortel. Julienne van spits kool of witte kool. Taugé. Verse gember. Vissaus, sesamolie, sojasaus. Gamba's. Sesamzaadjes.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. grote Garnalen (ongekookt) 150 gr. Bloem 2 dl Bier1 el. witte Wijnazijn 1 Eiwit Zout Olie om te bakken/frituren 4x Smult + 24-delige[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 150 gr gedopte tuinbonen - 12 gepelde rauwe gambas - 6 trostomaten - 100 gr frisee sla - peper en zeezout - olijfolie Voor de dressing: 4 eetl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen *200 g broccoliroosjes *300 g wortelen, in plakjes gesneden *100 g sjalot *3 cl witte wijn *60 cl visfond *? koffielepel saffraan *16 verse[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 350 g risottorijst * 1/2 kreeft van 450 g * 200 g inktvisringen * 8 scampi′s * 8 gamba′s * 8 mosselen * 8 venussschelpen * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen # 4 broodjes in de vorm van een surfplank # 200 gram rosbief # 10 gamba`s Voor de salsa Hawaï # 1 mango, in blokjes # 1 ui, fijn gesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 2 el olie 1 tl currypasta mild 500 ml kippenbouillon 200 ml kokosmelk 1 citroen, schoongeboend en schil geraspt 8 Gambas met staart 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20-24 (ongepelde) rauwe tijgergamba`s als hoofdgerecht, 12 als tussengerecht 200 g zwarte olijven (taggiasche, niçoise of kalamata),[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 8 ongekookte gamba`s 5 duimdikke witte asperges boter zout peper ca. 40 gram garneeramandelen Zalmkaviaar (klein potje) Bakje preischeuten of[...]
Bron: smulweb.nlvoor 8 personen 200 gr zalmfilet 2 eieren 3 dl slagroom zout peper 16 tongscharfilets 16 gamaba's of grote garnalen met staart 2 dl visbouillon (tablet)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 3 personen Piedeeg 250g bloem 1el gedroogde oregano 100g boter 80ml water 0.5 ei 1mespuntje zout Vulling 3 grote aardappels 1 maiskolf 330ml bier 1l[...]
Bron: smulweb.nlHeel vroeger geloofde ik nog. Dat God bestond en dat AH zijn boodschappen louter uitstalde om de consument te plezieren. Dat je brood bij de bakker moest[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comI dyllischer uitzicht op de Oosterschelde, dan daar op het prachtige terras van ’t Oliegeultje te Burghsluis, kan een mens zich niet wensen. Toen wij er[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comSamen met de Man, die als HP’er (HuisProgrammeur) een beetje kan schuiven met zijn werktijden, plukte ik gisteren de dag. Zelfs de wind, nagenoeg altijd[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 8 32 gamba's, ontdooid 3 mango's, in stukjes van ongeveer 3 cm 200 gr zoetzure saus (Aziatische gedeelte van de supermarkt) 16[...]
Bron: allrecipes.nlGoedenavond! Wederom een blogje vanuit Sevilla. Man, wat is het hier lekker. Vandaag hebben we het 40C zien worden op de thermometer. Dikke hitte, maar wel te[...]
Bron: gewoonwateenstudentjesavondseet.blogspot.nl