Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
Ingrediënten Porties : 12 24 vellen filodeeg 625 gr gekookte witte rijst 1 teentje knoflook, fijngesneden 700 gr gekookt lamsvlees, in blokjes het sap[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 5 vellen filodeeg van 30 × 50 cm, totaal circa 150 g 30 g boter, gesmolten 2 tl maanzaad Vulling 100 g basmatirijst met wilde[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 400 g zalmfilet 3 el droge witte wijn 1 laurierblaadje 6 zwarte peperkorrels 30 g boter 2 uien, fijngesneden 200 g champignons,[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen * 160 g risottorijst (bijv. arborio) * 500 ml groentebouillon * 1 kleine ui * 1 eidooier * filodeeg * boter * saffraan * witte wijn * geraspte[...]
Bron: smulweb.nlEen simpele en lekkere Oranje EK-snack. (foto: bakingbites.com) Nog een paar nachtjes slapen en dan begint het EK Voetbal 2012. Wil je graag iets lekkers en[...]
Bron: dagelijksebespaartips.blogspot.nlVrijdag waren we 13 jaar getrouwd en ik maakte een 3-gangendiner. Vooraf makreelrilettes met versgebakken stokbrood. Dan als hoofd had ik een ander idee tot ik[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comPinterest is mijn nieuwste verslaving! Het staat bomvol mooie foto's en vernieuwende recepten. Wanneer ik rondneus op Pinterest verzamel ik gegarandeerd een[...]
Bron: cupjesencakejes.blogspot.nlDinsdagmiddag was mijn vriendin langsgekomen en ze bleef ook mee-eten. Ik zette gevulde pompoen op tafel. Ik heb pompoentjes gehalveerd, van de pitten ontdaan[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlAl een keer eerder heb ik een visstrudel gemaakt, maar ik vond het leuk om het nog eens te doen en ietsje beter. Meer kleur op het bord. Dit recept had ik ook[...]
Bron: keukensprookjes.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten Porties : 4 200 g tonijn op water (blik), goed uitgelekt 100 g kleingesneden diepvriesspinazie, ontdooid en goed uitgelekt 5 bosuitjes, in[...]
Bron: allrecipes.nl