Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Dit was weer een gevalletje waarbij Meneer en ik zaten te smullen, maar de kinderen mopperden over de chili-olie. En daar hebben ze wel een punt. Je moet wel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIni is terug. Zijn konijn zeer de moeite waard: - één konijn in stukken - veel scherpe dijon mosterd - veel reepjes ontbijtspek - 3 laurierblaadjes - 5[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAlles kan ik verdragen het verdorren van de bonen, stervende bloemen, het hoekje aardappelen kan ik met droge ogen zien rooien, daar ben ik werkelijk hard in.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven iets waarover op Amerikaanse blogs erg lyrisch wordt gedaan. “Cauliflower Sauce”. Zoek maar op, google het maar. Sexy klinkt het niet, maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlAllereerst wens ik jullie allemaal een goed en gezond tweeduizendveertien! En dan... Ach ja, januari. Louterend, mager, kaal en guur, ontnuchterend zelfs, weer[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBami goreng. Eigenlijk heel erg simpel en ideaal als restverwerking, maar het recept hieronder werkt in ieder geval heel erg goed. Er moet natuurlijk wel wat[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Zoals alleen oma dat kan” – is de titel niet een beetje demotiverend? Je hoeft er haast niet aan te beginnen, want alleen oma kan het zo[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHeeft u dat nou ook elk jaar als de eerste boerenkoolstamppot op tafel komt? Zo’n tevreden gevoel over de herfst en winter. Je hebt er nog zin in, je[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDeel 3 van Chef Mama vs The Real Thing Over het hoe en waarom van het koken van producten die je beter en goedkoper in de supermarkt koopt, klik hier voor deel[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlErgens in de 1 e helft van dit jaar veranderde ik mijn banner (de strook waar de titel van het blog in staat). Ik zette er wat nieuwe foto’s in en een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlEven opletten, jongens! Dit recept was een groot succes hier. Spitskool wordt met specerijen en limoenblaadjes gaar gebakken en aan het einde voeg je geraspte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlVoor 2 personen. 1 zakje lontong rijst (toko) 2 eieren een blok tempeh limoensap, ketjap, sambal 1 rode paprika een halve komkommer een halve winterwortel 2[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl800 gram kruimige aardappels geschild 1 knolselderij geschild 2 flinke eetlepels crème fraiche 25 gram boter Aardappels en knolselderij in grove stukken[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBraad 750 gram rundvlees aan met minimaal 1 kilo gesnipperde uien. Voeg naar keuze bier of bouillon toe tot alles onder staat. Voeg toe: een scheutje ketjap,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl