Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 17 recepten
Indruk maken op je vrienden, wanneer die langskomen voor een etentje, wie wil dat niet? Ikzelf in elk geval wel! Ik hou ervan om mijn gasten te verwennen met[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beGourmet en heerlijk Frans brood Bij ons thuis is het bijna weer zover: ‘het heerlijk avondje'. En dat bedoel ik ook letterlijk, want met onze inmiddels[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlMijn moedertje kijkt me nog altijd een beetje meewarig aan als ik haar vertel van mijn vleesloze maaltijden. Alsof ik het voorkomen heb van een uitgemergelde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlIngrediënten 1½ kilo kruimige aardappels zout 2 teentjes knoflook 2 sjalotjes 2 eetlepels boter 4 slavinken 600 g panklare spinazie 2 bekertjes zure[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 750 g aardappels (vastkokend) 2 eieren 2 tenen knoflook (geperst) 1 eetlepel paprikapoeder 200 ml volle melk 100 g belegen kaas (50+,[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 2 kg tuinbonen (vers (ca. 600 g, gedopt)) 75 g coppa di Parma 1 el olijfolie (met knoflook-chilipeper) 2 el majoraan (vers, fijngehakt) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 25 g boter 1 teen knoflook 600 g gesneden prei 100 g hamreepjes julienne 1 el grove mosterd 250 ml kookroom light 1 friszoete appel (bijv.[...]
Bron: ah.nlE-nummer vrij gourmetten hoeft helemaal niet moeilijk zijn. Hierbij wat foto's en ideetjes. Deze foto's zijn al van even geleden, het verschilt per keer wat ik[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlBloemkool. Ik hou ervan. Maar dat geldt niet voor iedereen. Ik ben al blij met bloemkool, gekookte aardappels en een slavinkje. Toch zijn er genoeg mensen die[...]
Bron: alabudget.blogspot.nlHet AVG'tje, hoeksteen van de Nederlandse Keuken; Aardappels, Vlees en Groenten. Dikke is er groot mee geworden. 'Wat eten we vandaag ?', werd vroeger steevast[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nl Links van AH, rechts zelfgemaakt Slavinken waren altijd lekker. Rolletjes rul gehakt met een plakje zoutig spek eromheen, zodat je ze heerlijk krokant[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk wilde een ouderwetse slavink maken. Zo eentje die met kop en schouders boven die stuiterballen van de supermarkt staan. Maar ja, de tijm en rozemarijn[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlMijn moedertje kijkt me nog altijd een beetje meewarig aan als ik haar vertel van mijn vleesloze maaltijden. Alsof ik het voorkomen heb van een uitgemergelde[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen Kun je zelf mee switchen, met ui, prei en uitgebakken spekkies, gisteren gedaan met prei, ui, en stukjes overgebleven slavink. Hulpmiddelen[...]
Bron: smulweb.nl