Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 42 recepten
Dit – eveneens vegetarische en licht verteerbare – recept kwam tot me via mijn Australische nichtje (thanks, @Annemieke!) . Ik had het al maanden[...]
Bron: japieskookboek.blogspot.nlbron: wikipedia Als je ze naast elkaar zet, zie je het zo: drie verschillende soorten groente. Maar op papier blijven ze maar om elkaar heen draaien… is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIn Galicië, in de buurt van Santiago de Compostella, at ik onlangs een heerlijke sopa de grelos. Grelos zijn een specialiteit van Galicië en het noorden van[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNou heb ik toch drie-en-een-half jaar in Gent gewoond (met veel, héél veel plezier) en volgens mij heb ik er in die tijd echt geen Waterzooi gegeten. De[...]
Bron: mangerie.blogspot.comZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlIngrediënten 350 g krieltjes (duopak a 700 g) ½ knolselderij 1 kleine winterpeen 1 dunne prei ½ citroen (geperst) 1½ kippenbouillontablet[...]
Bron: ah.nlLinzen komen vaak op mijn menu de laatste tijd. Eerst in de heerlijke knolselderij salade en vandaag in een klassieker in een vegetarisch jasje: Shepherd's[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlZolang als ik me kan herinneren maakte mijn moeder als kerstontbijt altijd pasteitjes met kalfsragout. Zij trok op kerstavond na het cadeaus uitpakken al een[...]
Bron: deavondenat2hoog.blogspot.nlDit is een lekker winters receptje voor doordeweeks; lekker snel, met een ouderwetsch gevoel. Vind ik tenminste. De speklapjes worden met een stroopsausje[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlvoor 4 personen 1 pot runderbouillon (340ml) 4 potten water (1360ml) 2 schouderkarbonades 500 gram spliterwten flinke bos peterselie (fijngehakt) 2 stengels[...]
Bron: smulweb.nlIk had er eigenlijk nog nooit van gehoord, varkenswangen. Gisteren was ik even bij de slager voor wat fricandeau voor de vitello tonnato en hij gaf mij een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 1 bosje soepgroenten (wortel, bleekselderij, prei, knolselderij) 1,5 kg rundvlees (zonder bot) zout en versgemalen peper naar[...]
Bron: allrecipes.nlLekkere vismaaltijd van Chefkok Ottolenghi Ingrediënten: 2 el olijfolie 1 ui, gepeld en fijngehakt 2 grote wortels, geschild en in 1 cm dobbelstenen 150 g[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 3 varkenshaasjes ((a ca. 200 g), op kamertemperatuur) 3 eetlepels olijfolie 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 400 g paddestoelenmelange (in[...]
Bron: ah.nl3 liter water, soepkip ca. 1 kg liefst poot en/of rauwe botten. 1 prei in grove stukken. 1 flinke wortel 1 teentje knoflook 1 ui, bestoken met 2 kruidnagels 2[...]
Bron: smulweb.nlZowel mosselen als zelfgemaakte mayonaise zijn heel snel klaar. Als je dan ook nog groente in grove stukken meekookt met de mosselen, en de mayonaise afmaakt[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nl