Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 27 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 eetl olijfolie 1 ui, gehakt 750ml groentenbouillon 2 wortels, geschrapt, in julienne reepjes 2 knolrapen, geschrapt, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 ½ kilo kippenvleugels 4 teentjes knoflook (fijn) 3 el honing 1 el limoensap 2 cm verse gember (geraspt) 6 el olie 2 t kurkuma 1 t[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kebabs: 350 g verse tonijn in blokjes van 3 cm, 1 rode chilipeper,in dunne ringetjes, 1 cm fijngeraspte gemberwortel, 1 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen Voor de kebabs: 350 g verse tonijn in blokjes van 3 cm, 1 rode chilipeper,in dunne ringetjes, 1 cm fijngeraspte gemberwortel, 1 fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlOp allerlei forums kom ik vragen over ras el hanout tegen. Ook op mijn blog zie ik regelmatig zoekacties naar dit specerijenmengsel. Op mijn blog van[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlIngrediënten 2 tenen knoflook 1 rode Spaanse peper, vers gember, vers en ongeveer de grootte van een duim 2 of 3 eetlepels gedroogde kokos 1 klein blikje[...]
Bron: kokenoplocatie.blogspot.nlDeze heerlijke iets zoete / pittige soep kan het hele jaar door. Ook heerlijk voor een feestelijke gelegenheid. Gewoon maken, proeven en genieten zou ik[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deJe hebt eten dat je een vrolijk gevoel geeft, deze kipstukjes zijn daar een goed voorbeeld van. En helemaal als je bedenkt dat het relatief snel te maken is,[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comEen zeer bekend gerecht in Marokko is douara* wat een stoofgerecht is van allerlei ingewanden (rund/schaap). Zeer bekend maakt niet meteen zeer geliefd, veel[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlIk blijf gefascineerd door de smaken van het Midden-Oosten en kook momenteel graag gerechten uit de verscheidene keukens uit de regio. Wat is toch de[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlMaak ze maar gewoon een keertje. Voor 15 stuks, normaal maak ik de dubbele hoeveelheid. De hoeveelheid bij de vullingen is genoeg voor 15 stuks. Deeg: 200gr[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlWanneer ik tijd heb om te koken en wanneer ik veel zin heb om te koken, dan maak ik vaak een curry en nu het seizoen voor de chutneys en marmelades weer gaat[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlDit is gebaseerd op een recept van Rudolf , en zelfs als je niet zo'n liefhebber van spruiten bent lust je ze op deze manier in kokosmelk gekookt! Ingrediënten[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlWij vinden het zelf altijd ontzettend leuk om eetdagboekjes van andere foodies te lezen. Daarom besloten we om een week lang bij te houden wat we eigenlijk[...]
Bron: threegirlsonekitchen.blogspot.nlDe laatste tijd ben ik thuis steeds vaker gerechten aan het maken uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika (vooral uit Marokko). Niet alleen is het erg leuk om[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.com