Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Ingrediënten Porties : 8 1 kg. skreifilet met huid (winter kabeljauw) 500 gr. langoustine schalen olijfolie 2 tenen knoflook 30 gr. gesnipperde sjalot 30[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 10 personen 10 sjalotten 3 takjes verse rozemarijn 6 verse laurierbladeren 15 zwarte peperkorrels 2 Spaanse pepers 6 teentjes knoflook ½ liter[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g snoekbaarsfilet 4 tomaten 100 g sjalotten 2,5 dl witte wijn 5 dl visfumet 150 g boter 1 bosje peterselie, fijngesneden peper en zout[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen -600 g kabeljauwfilet -4 tomaten -100 g sjalotten -2,5 dl droge witte wijn -5 dl visfumet -150 g boter -1 bosje peterselie, fijngesneden[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 8 ontdooide bladerdeegplakjes, * 4x 100 g kabeljauwfilet, * 300 g jonge spinazie, * 2 gesnipperde sjalotjes, * 8 zongedroogde tomaatjes,in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 8 ontdooide bladerdeegplakjes, * 4x 100 g kabeljauwfilet, * 300 g jonge spinazie, * 2 gesnipperde sjalotjes, * 8 zongedroogde tomaatjes,in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) + 250 g cherrytomaten 4 kleine kabeljauwhaasjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 sjalot 2 teentjes knoflook 1 zakje verse peterselie (30 g) 1 zakje verse basilicum (15 g) + 250 g cherrytomaten 4 kleine kabeljauwhaasjes[...]
Bron: smulweb.nlvoor 10 personen 10 sjalotten 3 takjes verse rozemarijn 6 verse laurierbladeren 15 zwarte peperkorrels 2 Spaanse pepers 6 teentjes knoflook ½ liter[...]
Bron: smulweb.nlGeen dagelijkse kost in Luzine van Jeroen Meus! Echtgenote zijn van de trainer van Gella Vandecaveye opent nogal wat deuren. Ook die van Luzine, het restaurant[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beKerstmis is niet alleen vlees eten! Dat je met Kerstmis ook lekker vegetarisch (of met vis) kan eten, laat ik zien met de recepten in deze blog! In sommige[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlAubergine is een leuke groente, het is een smaak die naar de zomer doet verlangen. Om aubergine te kweken heb je hitte nodig, dus niet voor niets liggen de[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlIngrediënten voor 4 personen: 4 kabeljauwhaasjes 1 eetlepel honingmosterd 1 bosje platte peterselie 2 witte casinoboterhammen oud 1 citroen 1 klontje boter[...]
Bron: pietashapjes.blogspot.nlIngrediënten 500 g pangasiusfilet 2 sjalotten (fijngesnipperd) 75 ml droge witte wijn 100 g rivierkreeftjes 2 eetlepels verse dille (fijngesneden) zet[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 6 eetlepels olie 2 sjalotten (in ringetjes) 1 teentje knoflook (fijngesneden) 1 blik tomatenblokjes (400 g) 2 zoete puntpaprika's (in dunne[...]
Bron: ah.nl