Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 10 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 grote aubergine 1 kleine ui, fijngesneden 3 eetlepels olijfolie 2 eetlepels verse dille, fijngesneden 2 theelepels zeezout 1[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 500 gram aubergines 1 bosje dille 2 bosjes koriander 1 bosje peterselie zout peper olie citroensap knoflook fijngehakt toost Voorbereiding[...]
Bron: smulweb.nl(English readers: Please scroll down) Geen échte kaviaar van steuren uit de Zwarte zee of viseitjes van welke vis dan ook. Maar 'armeluis-kaviaar' gemaakt van[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIn april zijn we een paar dagen naar Praag geweest. Praag is een heerlijke stad waar je ook goed en betaalbaar kunt eten. Varkensknie van 1 kg heerlijk[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDit heb je nodig: 3 aubergines; 4 tenen fijngeperste knoflook; 5 eetlepels olijfolie; 1 eetlepel azijn; 1/2 bosje fijngehakte verse koriander; zout en peper[...]
Bron: smulweb.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beAfgelopen vrijdag ben ik met Brenda naar Dr. Fish in Amsterdam geweest. Allebei stiekem een beetje smetvreserig waren we best zenuwachtig. Zou het water wel[...]
Bron: evelijn.blogspot.nlIngrediënten 2 aubergines 2 gegrilde paprika's (pot à 465 g Nefeli) 1 teentje knoflook ½ eetlepel balsamicoazijn 6½ eetlepels olijfolie zout[...]
Bron: ah.nlAjvar is een heerlijke puree van paprika en aubergine, oorspronkelijk uit de Balkan. Het wordt voornamelijk als saus bij gegrild lamsvlees geserveerd in[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen -150 g tofu -4 Aubergines -4 teentjes knoflook (uitgeperst) -2 el olijfolie -1 el tamari (of zout naar believen) -1 el citroensap -0.5 el[...]
Bron: smulweb.nl