Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 55 recepten
Ontplofte aubergines Aubergines zijn echt prachtig met een mooie dieppaarse kleur, ze zijn niet al te duur, hebben een heerlijke smaak en je kunt er van alles[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDit gerecht is super bij koud weer; overdag kun je haar als lunch nuttigen, maar met wat meer tomaten en wat rijst, bulgur of linzen is het ook een heerlijke[...]
Bron: sherydahskooklab.blogspot.nlIk maak al eens graag clafoutis met pruimen. Lekker makkelijk. Nu wou ik dit idee eens op een hartige wijze proberen. Maar het moest wel vullend genoeg zijn.[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.bePaddenstoelen... associeer ik vaak met de herfst, wildgerechten en vegetarische gerechten. Een goede portie paddenstoelen is net zo lekker als een goede[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nl'k Heb weer een hoop nieuwe receptjes uitgeprobeerd de voorbije weken... * lychees in gembersiroop met munt , als dessert met een bolletje sojaijs. Met de[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.be't Was weer een week met allemaal lekkere dingen. Op het menu o.a. erwtensoep met vegan rookworst zelfgemaakte quinoakroketten (te veel werk voor wat het[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beKedgeree is een typisch Engels ontbijtgerecht. Echt waar! Natuurlijk is The Full English breakfast met haar bonen in tomatensaus, eieren met bacon en worstjes,[...]
Bron: aboutfoodandfashion.blogspot.nlVoorlichtingsbureau Vlees - jaren 70 “Hoe kan het toch” vroeg een vriendin zich laatst af, “dat er nog steeds nieuwe recepten bij komen? Op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlvoor 4 personen Ongeveer 650 gr. kalfsvlees,50 gr. roomboter, 2 el olie, 1 el raz el hanout, 1 tl kaneel, 2 tenen knoflook, 2,5 dl witte wijn, 15 gedroogde[...]
Bron: smulweb.nlHieronder vind je een overzicht van verschillende soorten vullingen die je voor börek (maar ook poğaça , içli pide , gözleme et cetera) kunt gebruiken. De[...]
Bron: mijnmixedkitchen.blogspot.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comIngrediënten Porties : 8 2/3 eetlepel olijfolie 1 ui, gesneden 150 g champignons, in schijfjes 1 kleine courgette, in stukjes gesneden 3 teentjes[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 el extra vergine olijfolie 1 ui, fijngesneden 2 stengels bleekselderij, fijngesneden 200 g kastanjechampignons, in plakjes[...]
Bron: allrecipes.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comIngrediënten 2 eetlepels olijfolie ½ duobakje gerookte spekblokjes (a 250 g) 1 ui (grofgesnipperd) 2 teentjes knoflook (gesnipperd) 150 ml rode wijn[...]
Bron: ah.nlLunch, ik heb het er soms moeilijk mee om te beslissen wat ik als lunch zal eten. Begrijp me niet verkeerd, ik eet graag eens een boterham (of zelfs een[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.be