Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 16 recepten
Reprise van heerlijk stoofvlees! Sommige recepten die Irene kookt plaatst, zijn heel succesvol en worden duizenden keren bekeken (zoals kipragout ruim 8.000[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlLinzen komen vaak op mijn menu de laatste tijd. Eerst in de heerlijke knolselderij salade en vandaag in een klassieker in een vegetarisch jasje: Shepherd's[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlIngrediënten 1 knolselderij 1 ui 1 teen knoflook 6 el olie 300 g quinoa 100 ml marsala (Italiaanse wijn) 1 liter paddenstoelenbouillon (heet, van tablet)[...]
Bron: ah.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlbron: wikipedia Als je ze naast elkaar zet, zie je het zo: drie verschillende soorten groente. Maar op papier blijven ze maar om elkaar heen draaien… is[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk zit weer in een knolselderijperiode en pesto’s zijn ook altijd welkom. Bovendien schijnen de knollen nu niet meer vers van het land verkrijgbaar te[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLaat ik één ding voorop stellen. Dit is een gerecht met een lange voorbereidingstijd. De multiman wil het nog weleens door de week maken, routinebeest als hij[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAls je meer peulvruchten wilt eten dan zijn deze agressief gekleurde rode linzen het eerste wat je in je kast moet zetten. Niet alleen hoef je ze niet in te[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlAl weken loop ik aan te hikken tegen een blog over tomatensaus. Hoe is het mogelijk! Maar er zijn zoveel keuzes denkbaar. Behandel ik één tomatensaus per blog[...]
Bron: etenmaken.blogspot.nlMeestal vind ik koken leuk en ontspannend maar toch zijn er van die dagen waarop ik daar weinig zin in heb. Iemand anders laten koken is een oplossing, maar[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comvoor 4 personen 800 g. runderlappen of sukadelappen 2 eetlepels bloem 1 eetlepel paprikapoeder 50 g. boter + 1 eetlepel olijfolie 2 grof gesneden uien 200 g.[...]
Bron: smulweb.nl