Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
De Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen Halve knolselderij 1 eetl. bloem 2 eieren zout en peper Hulpmiddelen Rasp Voorbereiding Rasp de knolselderij. Klop de 2 eieren los met zout en[...]
Bron: smulweb.nlMeneer was op de Faeröer geweest voor zijn werk en ik had last van lichte jaloezie. Zelf heb ik er ooit aan een klif gestaan, ervan overtuigd dat ik nu echt de[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBij de kassa begon het meisje natuurlijk te stuntelen met de pastinaken. Wat waren dit nou weer voor een dingen?! Ik zag dat ze nieuw was en verzekerde haar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlRemoulade Celeri, in Frankrijk ligt het vaak bij de slager of de traiteur in de vitrine. Keurig julienne gesneden met een mayonaiseachtig sausje. Als je geluk[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlFoto:Mathijs Vrieze Als Flexitarier vind ik het fijn om goede alternatieven te hebben voor vlees. Probleem is alleen dat de meeste vleesvervangers gewoonweg[...]
Bron: letstalkaboutfoodholland.blogspot.nlHet is herfst! Je merkt het niet alleen buiten (ik hààt regen!), maar ook in de commerce: de poelier heeft terug volop wild in de aanbieding en bij de[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 600 g kalfslapjes (in blokjes) 25 g roomboter 1 stengel prei (in dunne ringen) 1 winterwortel (geschrapt en in plakjes) 1 el tijmblaadjes[...]
Bron: ah.nlRestjes groenten over waar je niets mee kunt doen? ( denk je ) Teveel eieren gekocht, omdat je nooit weet wie er mee ontbijt 's ochtends? ( het kan ) Geen[...]
Bron: hatadutchgirleats.blogspot.nlDit heerlijke simpele en lichte gerecht eet ik graag in deze overgangsperiode van winter naar lente, waar het, zoals nu, nog flink fris kan zijn. Er groeit nog[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOch, ik miste misschien wat kaas, maar we aten dit de dag na 2 e kerstdag en het moest allemaal even wat soberder. Beetje minder vet enzo, en we hadden de dag[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit leek me wel een originele, winterse snack. Knolselderij kennen we allemaal van de erwtensoep, maar daarnaast wordt hij weinig gebruikt. Jammer, want je[...]
Bron: dekeukenvanmartine.blogspot.nlIngrediënten gehaktbrood: 150 g wortel 150 g knolselderij 4 sneetjes brood 1 glas melk 2 sjalotjes 1 kg half-om-halfgehakt 2 eieren 1 el worcestersaus 1 el[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten voor 4 pers. 180 gr ricotta 150 gr knolselderij, schoongemaakt 15 gr geraspte parmezaan 2 eieren bieslook 300 ml groentebouillon melk zout en[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlFrittata met wintergroenten Een frittata met wintergroenten, als afscheid van de winter (hoop ik). We krijgen genoeg van de winterse gerechten, we hebben zin[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nl