Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 14 recepten
Ingrediënten Porties : 8 250 gr kikkererwten meel 1 theelepel baksoda 1 theelepel gemalen korianderpoeder 1/2 theelepel mosterdzaad, gemalen 1 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlOude beschaving Sporen van menselijk leven op het Indische subcontinent (het gebied in Zuid-Azië waarin de landen India, Bangladesh, Pakistan, Sri Lanka en[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlDeze stoofschotel met lamsvlees en aubergine wordt op smaak gebracht met ras el hanout. Ras el hanout is een Marokkaans kruidenmengsel met onder meer gember,[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlKardemom vind ik maar een lastig kruid. Die scherpe smaak, wat moet je ermee? Combineren met pompoen of peer inderdaad. Maar verder? Tijd om iets nieuws te[...]
Bron: lepeltjeliefde.blogspot.nlZomaar ergens binnenstappen en van de kaart eten is als vegan niet altijd evident. Behalve in het zuiden! Ze koken er veelal met olijfolie in plaats van boter[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beRas El Hanout is een typisch marokkaans kruidenmengsel en het betekent letterlijk "het beste van de winkel". Het mengsel bestaat uit minstens 12 ingrediënten[...]
Bron: hurmiesthoughtforfood.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comCurry, we lusten het graag. Vaak is het met vlees maar vegetarisch kan net zo goed. Deze curry is met aubergine wat heerlijk is. Dit jaar hebben we ook weer[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben geen vegetariër, ik weet ook niet of ik het ooit word. Maar zoals steeds meer mensen denk ik wel beter na waar mijn vlees vandaan komt en lassen we een[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comGevulde puntpaprika's 2 Grote puntpaprika's 1 Ui, fijngesneden 1 Teentje knoflook, geperst 500 gr. Half-om-half gehakt 1 Chilipeper, fijngesneden 2 Theelepels[...]
Bron: tatzeltje.blogspot.nlMijn allereerste kookboekreview gaat over I ♥ groente van de Nederlandse columniste Janneke Vreugdenhil. Misschien ken je haar wel van Hoge hakken in de[...]
Bron: amuse-rouge.blogspot.bevoor 4 personen 60 g margarine, 1 ui, 225 g langkorrelrijst, klein stukje pijpkaneel, 1 laurierblaadje, 4 kruidnagels, zaden van 4 kardemompeulen (gekneusd),[...]
Bron: smulweb.nlAls je de akoori hebt gemaakt, heb je al gemerkt dat de Indiase keuken niet zozeer moeilijk is, maar vooral afhangt van de hoeveelheid en de samenstelling van[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.com