Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 85 recepten
Ingrediënten Porties : 4 900 g jonge, nieuwe aardappelen, geschrapt 4 kalfsoesters, à circa 150 g, plat geklopt tot ze circa 5 mm dik zijn 2 el[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 1 Bloemkool, medium 700-750 gr gemengd gehakt, half kalfs- en half varkensvlees heb ik gebruikt Voor de Bechamelsaus 1/2 ltr melk 40 a 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlHet schooljaar aan Spermalie zit erop. En wat hebben we dit jaar geleerd? Heel veel natuurlijk, want we hadden 2 voortreffelijke chefs. Maar wat me vooral[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beZomaar een morgen eind januari 2014. Een dag die ik anders wil invullen dan alle voorgaande dagen. Even geen gefröbel in de keuken, alle boeken uit het zicht,[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comvoor 4 personen 12 tongscharfilets 3 stronkjes witloof 4 el gehakte verse kruiden (bieslook, kervel, peterselie, dragon) 1 zakje (200 ml)[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 Bloemkool, medium 700-750 gr gemengd gehakt, half kalfs- en half varkensvlees heb ik gebruikt Voor de Bechamelsaus 1/2 ltr melk 40 a 50 gr[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 hardgekookte eieren 5 dl arachide- of druivenpitolie (geen olijfolie!) 4 el witte wijnazijn 2 tl Franse mosterd 2 el kappertjes, grof gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 20 scampi`s 4 rijpe, stevige tomaten 4 el olijfolie extra vergin 2 teentjes knoflook 1 dl droge witte wijn 1 takje dragon 1 biologisch[...]
Bron: smulweb.nlDe Vegetarische Keuken. Kookboek van den Nederlandschen Vegetariërsbond Bevattende 600 recepten. Vierde druk, herzien en vermeerderd Door E. M.[...]
Bron: bhaktamagazijn.blogspot.comvoor 4 personen 4 dungesneden entrecotes van ca. 125 gr. per stuk 1 el. olie zout en peper 1 groot stokbrood in vier gelijke stukken 1 vleestomaat in dunne[...]
Bron: smulweb.nlvoor 12 personen 2 kg mosselen 2 glazen droge witte wijn 250 g Jakobsschelpen uit de diepvries(viswinkel) 250 g gepelde garnalen; vers of uit de diepvries 1[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 1 teentje knoflook, zeer fijngesneden 1 citroen, geperst 1 eetlepel verse kruiden, zoals peterselie, kervel, dragon of mint[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 150 gr gemengde verse kruiden: peterselie, bieslook, kervel, waterkers (of alfalfa) pimpernel, zuring, bernagie, dragon en[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 1 2 grote eieren 1 tl fijngehakte verse kervel 1 tl fijngehakte verse dragon 1 tl fijngeknipt bieslook 50 g champignons, in[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen Club sandwich (1) 12 sneden wit brood, geroosterd en beboterd , 12 dikke plakken kipfilet 8 plakken bacon, even gebakken , 2 tomaten in[...]
Bron: smulweb.nlVerrassend. Speciaal. Dat is op z'n minst wat van deze combinatie kan gezegd worden. Bij foie gras verwacht je zoete dinges: uienkonfijt, vijgenconfituur,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be