Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 26 recepten
Ingrediënten Porties : 8 150 gr ongekookte rijst, korte korrel 3 eetlepels rijstazijn 3 eetlepels ruwe rietsuiker 1 1/2 theelepel zout 4 algenbladen[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 2 stengels bleekselderij, totaal circa 125 g ½ komkommer, circa 125 g 1 kleine ananas, circa 350 g Dip van krab 1 blikje[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 125 gr ongekookte witte rijst (lange korrel) 320 ml water 3 eetlepels plantaardige olie 2 middelgrote uien, in stukjes gesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Opbrengst : 4 sushi rollen 1/2 komkommer 4 eetlepels mayonaise 90 gr surimi (imitatie krab), fijn gesneden 4 velletjes nori (gedroogd[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 125 g sushi rijst 165 g water 50 ml sushi azijn 4 nori vellen 1 avocado 150 g krabsalade (krab of surimi aan gemaakt met 2 el mayonaise en 1[...]
Bron: smulweb.nlIn de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 6 personen 1 pakje surimi 1 doosje roze garnalen 1 zak luxe sla mix 200 gr. cherrytomaatjes een halve komkommer dressing 4 el mayonaise 3 el ketchup 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 1 pakje surimi 1 doosje roze garnalen 1 zak luxe sla mix 200 gr. cherrytomaatjes een halve komkommer dressing 4 el mayonaise 3 el ketchup 1 el[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g sushi rijst 165 g water 50 ml sushi azijn 4 nori vellen 1 avocado 150 g krabsalade (krab of surimi aan gemaakt met 2 el mayonaise en 1[...]
Bron: smulweb.nlHeb je binnenkort visite en wil je graag uitpakken, zonder je uit te sloven? Stop met zoeken. Dit is JOUW recept. Het beantwoordt aan àlle criteria: heel[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be1 hapklaar rolletje = 1 amuse, een paar rolletjes = een heus voorgerechtje. Met andere woorden, je kan alle kanten uit met dit recept. Fris-zurig en koud/rauw,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIk ben een echte salade eter, dat staat bij mij dan ook bijna dagelijks op het menu, als bijgerecht of gewoon als hoofdmaaltijd. S'middags, s'avonds maakt mij[...]
Bron: jeanyscooking.blogspot.deZo het heeft even geduurd, maar ook ik heb eindelijk eens zelf sushi 'gebouwd', want een bouwwerkje is het wel! Ik ga er niet ál te uitgebreid over bloggen.[...]
Bron: cluelessculinary.blogspot.nlSushi maken is een vak. Jiro Ono, 85 jaar oud, is de Grandmaster of Sushi van deze planeet. Hij heeft in Tokyo een klein restaurant***, onder de grond bij een[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlEigenlijk zou een mens geen kookboeken meer moeten kopen. Er zijn zoveel kooksites, blogs, YouTube kanalen,... alles is te vinden op het internet. En toch.[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.be