Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 41 recepten
Het beste recept voor een gewone cake blijft de ‘ quatre-quarts ’ – oftewel gelijke gewichten voor eieren, suiker, bloem en boter – en[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZo vlak voor de kerst moet ik nog even reclame maken voor de beste pannacotta die ik ken! Echte pannacotta is niet simpelweg verhitte slagroom die wordt[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlUit Pauline's Keuken host deze maand het Foodblog Event met het thema High Tea. Ik ben dan wel niet zo van de koekjes met thee, maar een mooi Engels thema kan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSimpel, maar vreselijk lekker! De room is niet zo goed voor je, maar misschien maakt de ananas weer veel goed?! Ananas met limoenmascarpone recept voor 4[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlHet was tijd voor een detox. Niet zo ingrijpend hoor, niets met sapkuren, maar het leek me interessant om te zien hoe ik mij voelde als ik een week lang zonder[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlLieve Gordon, het spijt me. Ik heb je recept iets aangepast en daarmee was het eigenlijk nog steeds een enorm machtig toetje. Het deed me een beetje denken aan[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk noem geen namen, maar een zeker persoon draait steeds aan mijn iso-knopje op mijn camera. Dat is de eerste reden dat deze foto zo beroerd is. De tweede[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIn het midden van ons huis ligt een glazen vloer, waar vroeger een vide zat. Daar hing vorig jaar december een snoer kerstlichtjes onder, want dat was leuk.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlJawel, ik heb de Noorse kransekakevormen hier in de kast liggen en ik heb de ‘taart’ ook wel eens gebakken, maar er is een reden waarom het nooit[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlDit is een variant op de aardbeiensoep die ik laatst voor het foodblogevent maakte, maar daar zat witte wijn in en was dus niet geschikt voor de kinderen.[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlSchmarrn, dat betekent ‘rommel’. Maar dan wel keizerlijke rommel. Slordig gesneden dikke pannenkoek. In vroegere tijden heel luxe gemaakt met witte[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOnze jongste dochter wilde al sinds het voorjaar aardbeienijs maken, maar vanwege voor mij compleet onverklaarbare redenen kwam dat er maar niet van. Daarna[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZonder hartjes, ja. Want ik ben behoorlijk a-romantisch en houd niet van ‘klef’. Hartjes in je avondmaaltijd zijn leuk als je zestien bent. Maar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl“Kookboekenmuseum?” vroeg mijn schoonmoeder. “Ja, heb je nog iets interessants liggen?” Ik heb weliswaar voldoende materiaal om een[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk liet mijn oudste dochter een foto zien op mijn telefoon. “Zeg, wil je voor je verjaardag deze ‘varkentjes in de modder-taart’?” De[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBevroren yoghurt: 375 g dikke schapenyoghurt 2 eetlepels melk 40 g poedersuiker 2 theelepels natuurlijk vanille extract Aardbeienpuree 750 g zeer rijpe, zoete[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlBeghrir zijn fraaie, Marokkaanse pannenkoekjes met gist. Door de gist vormen zich gaatjes, die er om schreeuwen om het traditionele mengsel van boter en honing[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nl