Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 78 recepten
voor 6 personen 1 kg ontbeende kalfsborst 250 g kastanjechampignons 2 sneetjes wittebrood zonder korst 1 ui 75 g braadboter 1 theel. verse of 1/2 theel[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen Hummus: 1 potje witte bonen 1 teen knoflook 1 eetlepel shoyu of lichte sojasaus (geen ketjap!) 1 eetlepel olijfolie 1 theelepel paprikapoeder[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nlvoor 5 personen 700 g borstlappen of andere type stoofvlees zoals riblappen voor saus 300 ml tomatenketchup 50 ml citroensap 1 t tabascosous 1+1/2 e[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 750 gram rundvlees (borstlappen); zout; 150 gram rijst; 6 sjalotjes, gesnipperd; 3 à 4 eetlepels boter; 2 eetlepels bloem (of[...]
Bron: smulweb.nlKikkererwten Paneermeel Geklutst ei Sesamzaadjes Teentje geprakte knoflook Komijnpoeder Zout Paprika-poeder Elke dag iets lekkers! 4 x Smult magazine[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 2 el olijfolie, extra vergine 350 g kipfilets, in kleine blokjes gesneden 1 kleine ui, fijngesneden 225 g kleine champignons 1 laurierblaadje[...]
Bron: smulweb.nlKikkererwten Paneermeel Geklutst ei Sesamzaadjes Teentje geprakte knoflook Komijnpoeder Zout Paprika-poeder Voorbereiding Het beste kun je de hoeveelheden qua[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 400 gr Oud Brugge - 400 gr 50 Passendale - 150 gr gekookte mosselen - 2 bosuitjes - 1 teentje knoflook - 2 flesjes van 25 cl Witbier van[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 (maïs)kipfilet 125 g (eier)mie 1 stronkje broccoli, in kleine roosjes 2 lente-/bosuitjes, in ringetjes 2 eetl. fijngehakte peterselie[...]
Bron: smulweb.nl250 gram bulghur; 2 middelgrote aubergines; 2 tenen knoflook; 1/2 rode peper naar smaak; 1 koffielepel maïzena; 1 grote ui; 1/2 koffielepel chilipoeder;[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 40 gram ijskoude Boter 15 cl. (volle) rode Wijn (restjes) 4 Sjalotjes fijngesneden Sap van een halve Citroen 1 eetlepel fijngehakte platte[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 450 gram rundergehakt 60 gram uien, gesnipperd 1 teentje knoflook 50 gram gekookte hamblokjes 1 ei 1 onbehandelde citroen 1 el bieslook in[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 12 tongfilets 300 g verse zalmfilets 15 g boter 4 soeplepels witte wijn fijngehakte peterselie 1 potje hele gepelde druiven zonder pitjes 20[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 90 g boter 125 g bloem 300 ml visbouillon (van 1 tablet) 2 blaadjes gelatine wit 2 bakjes Hollandse garnalen (a 100 g) 1 mespunt[...]
Bron: ah.nlvoor 6 personen 750 g runderlappen in blokjes van 3x3 cm gesneden 3 e olijfolie 1 e boter 1+1/2 t zout 1/2 t peper 1 ui, fijn 3 teentjes knoflook, fijn 250 g[...]
Bron: smulweb.nl