Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 2544 recepten
Deze zalmpakketjes had ik een tijdje geleden al eens gemaakt, als experiment. Toen was het echt een probeersel - wel oké maar nog voor verbetering vatbaar. De[...]
Bron: katrinsfavorieterecepten.blogspot.nlFiletti di maiale con capperi Streekgerecht uit Umbrië Ingrediënten voor 4 personen: 8 varkensfiletlapjes of in plakken gesneden varkenshaasjes (500 gr)[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlEen lekker vegetarisch gerecht deze courgettes gevuld met spinazie. De courgettes worden kort gekookt en dan gevuld met spinazie, kaas, ei en pijnboompitten.[...]
Bron: receptentesten.blogspot.nlIngrediënten 1 courgette 1 rode ui (gepeld) 4 (tros)tomaten 2 eetlepels olijfolie extra vierge met basilicum 8 eieren 150 g geraspte belegen kaas 25 g[...]
Bron: ah.nlMaiale con finocchietti e spaghetti con herbe verde Ingrediënten varkenshaasjes 2 Varkenshaasjes 2 el bloem olijfolie 1 ui 1 teentje knoflook 2 venkelknollen 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nl2 middelgrote trostomaten 3 el extra vergine avocado- of olijfolie 1 el limoensap 4 citroenblaadjes, middennerf verwijderd, gesnipperd 1 bosui (alleen witte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten: - 4 grote aubergines - olijfolie - zeezout en zwarte peper Voor de vulling: - 1 grote rode ui - 3 el olijfolie - ½ tl zout (naar smaak) -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comIngrediënten voor 2 personen 120 minuten marineertijd 1 varkenshaas 1 teentje knoflook (geperst) 250 milliliter rode wijn 4 gedroogde pruimen (in stukjes) 1[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten Porties : 6 2 el olijfolie, extra vergine 1 grote ui, fijngesneden 1 teentje knoflook, uitgeperst 300 g hertengehakt 8 jeneverbessen, geplet[...]
Bron: allrecipes.nlVoor het aardbeiensap : 500 g aardbeien 1 el bloemsuiker 1 el water Voor de soep : 500 g aardbeien 1 el niet-geraffineerde suiker 1 sinaasappel 1 citroen 12[...]
Bron: smulweb.nlvoor 2 personen 2 stengel-uien, 100 g. gekookte mosselen, 100 g. grote gepelde garnalen, 150 g. kabeljauwfilet, zout, peper, 2 dl. droge rode wijn, 1 eetl.[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten 1 bakje haricots verts (200 g) 4 struisvogelbiefstukjes (a 125 g) 2 eetlepels milde olijfolie 100 ml rode port ½ pot runder- of[...]
Bron: ah.nlIngrediënten Porties : 4 2 el olijfolie, extra vergine 200 g kleine uitjes, geschild en heel gelaten 500 g hertenvlees zonder bot (lende- of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 1 kg aardappelen (kruimig, geschild) 4 rode uien (in parten) 4 el olijfolie (met knoflook en chilipeper) 400 g gesneden andijvie 75 g rucola[...]
Bron: ah.nlvoor 4 personen Rauwe tonijn Olijfolie Peterselie Koriander Kappertjes Cornichons (kleine augurken) Peper Zout Avocado Citroensap Groene en rode krulsla[...]
Bron: smulweb.nlHet is al weer een paar dagen prachtig weer, we gaan verlangen naar ander eten, niet meer de winterse gerechten maar de lente op je bord. De eerste[...]
Bron: huistuinenkeukenvertier.blogspot.nlIngrediënten Porties : 4 8 sneetjes stokbrood 2 el olijfolie, extra vergine 15 g boter 1 kleine rode ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 400 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 400 gr ongekookte jasmijnrijst 1 liter water 180 ml kokosmelk 3 eetlepels ketjap 3 eetlepels rijst wijnazijn 1 1/2 eetlepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 4 personen 400 g rijst; olijfolie; 500 g kipfilet; 1 rode ui; 1,5 eetl korma currypasta (bijv. patak); 400 g tomatenblokjes; 250 ml kippenbouillon; 750 g[...]
Bron: smulweb.nlIn de planning zat een aardappeltortilla met boerenkool. Ik had op de bewuste dag geen zin om naar onze moestuin te gaan om boerenkool te halen. Het had[...]
Bron: oesters-en-uien.blogspot.nlIngrediënten 1 kg kruimige aardappel 1 rode ui 500 g gekookte rodekool met appel (zak 500 g) 270 g gekruide worstjes 4 el olijfolie 250 ml kraanwater[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 4 grote aardappels 1 schaal kip (spareribs (575 g)) 500 g gebroken sperziebonen 2 rode uien 2 eetlepels olijfolie 4 eetlepels roomkaas[...]
Bron: ah.nlDe wortel is denk ik wel een van de meest veelzijdige groenten die ik ken; ze zijn het hele jaar door verkrijgbaar, van de piepjonge, dunne voorjaarsworteltjes[...]
Bron: boeddhamumglutenfree.blogspot.comKipsaté maak ik altijd zelf. Hier een recept voor een luxe versie en een simpele versie. Allebei lekker, maar de 'luxe' heeft toch wat extra's. Allereerst het[...]
Bron: potjesenpannen.blogspot.nlvoor 4 personen 300 gr. kipfilet 2 eetlepels dierlijk vet (fijngesneden gerookt vetspek bijvoorbeeld) 1 eetlepel ketumbar (koriander) 3 dobbelsteentjes[...]
Bron: smulweb.nlVoor 4 personen: 1 kg de pommes de terre (style charlotte) 1 cuillère à soupe de farine 4 cuillères à soupe de chapelure 1 cuillère à soupe d’huile[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlDit recept van Melissa Clark uit de New York Times heeft net iets meer dan de gebruikelijke bladerdeeg-geitenkaas-asperge recepten. De zwarte peper en rode[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlWild Zwijnbout met Sinaasappel hoofdgerecht voor ca. 6 personen. Ingrediënten: 1 wild zwijn bout van ca. 2,5 kilo met bot (poulier) zout & versgemalen[...]
Bron: jeanne-christmastime.blogspot.nl