Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 12 recepten
100 gr. rozijnen, 150 gr. peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop ijsbergsla, 150 gr. geraspte oude Goudse kaas, 1 sjalotje, 1/8 liter[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com2 flinke handen gemengde salade, wat kerstomaatjes, dressing naar keuze, spekblokjes (even gebakken), handje gehakte (hazel)noten, plakjes maigret de canard[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen leuk bijgerechtje. Dit recept komt uit de Vegeterranean. Ik heb het wat versimpeld ivm tijdgebrek. Er kan ook nog 1/2 stengel bleekselderij, 1/2 courgette[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEerlijk gezegd eten wij nooit gekookte lof, maar dit recept zag er zo lekker uit, dat ik het er toch maar weer eens op gewaagd heb, en we werden niet[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com3 el ketjap manis, 1 teentje knoflook, 3/4 el olie, 250 gram hamlapjes, 1 gele paprika, 1 ui, 1 blikje maïs, 1 zak diepvries capucijners, 125 gram spekreepjes[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comheerlijk met verse kapucijners of uit de diepvries 250 gram magere gerookte spekblokjes, 2 sjalotjes, 1 el olijfolie, 2 teentjes knoflook, 1 dl rode wijn, 400[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comEen lekker, bijna cake-achtig brood. ik heb wat glutenpoeder (1/2 tl) toegevoegd (te koop bij o.a. toko's) zodat het brood wat meer zou rijzen. Deeg maken[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGemaakt in onze "kampeer-keuken" gegeten op 23 januari. ook goed te doen zonder al te veel gaspitten e.d. en vooral zonder veel afwas, omdat die op de[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comgegeten 28 augustus erg lekker, het was op voordat ik een foto kon maken! 100 gram rozijnen, 150 gram peultjes, 1 blik kidneybonen, 1 blik maïs, ½ krop[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comUit deze lijst met recepten (van knipsels, kopietjes, uit kookboeken en van internet) wil ik 2x per week een brood gaan maken. Dus in 52 weken zou ik dan zo'n[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 12 januari Of dit echt iets met een cowboy gerecht te maken heeft, betwijfel ik, maar lekker is het wel, zeker als het zo koud is als vandaag. 1[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comGegeten op 3 januari B vindt spinazietaart altijd erg lekker, en ik wilde eens een andere proberen, bladerdeeg met een vulling van spinazie, fetablokjes uit[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com