Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 22 recepten
Gedroogde peulvruchten weken en koken vind ik lekkerder dan bonen uit blik. En toch eet ik het te weinig. Je weet hoe het gaat: de avond ervoor beloof je[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comGisteren was ik weer vroeg op pad voor de weekendboodschappen. Het voordeel van de vroege zaterdagmorgen is dat het nog lekker rustig is in de winkels. Je[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comDit heb je nodig: 700 gram lamsschouder; 1 fijngehakte ui; 2 fijngehakte tenen knoflook; 1 koffielepel kurkuma; 1 koffielepel gemberpoeder; 1 kaneelstokje;[...]
Bron: smulweb.nlDit heb je nodig: 700 gram lamsschouder; 1 fijngehakte ui; 2 fijngehakte tenen knoflook; 1 koffielepel kurkuma; 1 koffielepel gemberpoeder; 1 kaneelstokje;[...]
Bron: smulweb.nlCrème de la crème, dit receptje. Dat is het helemaal! Allez, toch voor wie van zeevruchten houdt. Een crème van een gerechtje dus. Figuurlijk. En ook[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beEen makkelijk, vlug klaar soepje, de perfecte opwarmer op een koude winterdag. Het kaas krokantje geeft er een feestelijke toets aan. Room hoeft er niet bij,[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beDit is weer zo'n receptje met een overvloed aan kruiden, als je het leest moet je het gewoon maken. Ik zie trouwens juist op de facebook pagina van AGA 'Today[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beIk ben dol op geitenkaas, vooral de meer gerijpte en dus drogere geitenkaas vind ik super lekker. Ik koop ze meestal in het 'Mekka van de kaas' in Gent, daar[...]
Bron: jules-eat-shop-love.blogspot.beEen dag in het teken van bakken en braden. Ik was het al van plan, want voor mijn verjaardag wil ik een taart en cake bakken voor diegene die een een kopje[...]
Bron: dekeukenvanjohanna.blogspot.comLaat het mij eerst eens hebben over de peterseliewortel. Ik denk dat dit toch wel één van de meest "vergeten" groenten is. Zonde eigenlijk, want[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beDe echtgenoot en 'yours truly' hebben hun hart verloren aan de Provence, maar dat wisten jullie al natuurlijk. Wat ik jullie vandaag wil voorstellen is[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beThis month the Bread Baking Babes make a flour flower with flour. It's my turn to pick a bread to bake this month and this beautiful looking bread was on my[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comOp de eerste dag van Dagen Zonder Vlees mag Ottolenghi de aftrap geven. Tenslotte heeft hij toch 2 prachtige vegetarische kookboeken gemaakt, Plenty en Plenty[...]
Bron: peggyspastime.blogspot.beHet viel niet tegen, in tegendeel. Het gerecht zit knap in elkaar. De gerookte paprika is hierin onontbeerlijk, de appel brengt de tomatensaus in balans en de[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlMet dank aan Sarah voor het recept. Heb een potje gekookt voor Sandra, een warm gerechtje tijdens de sneeuw. Eenvoud met lekkere bonen en veel groenten, smaakt[...]
Bron: proevenopzondag.blogspot.nl