Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 158 recepten
In de haute cuisine van tegenwoordig komt het niet vaak meer voor dat men de naam van een persoon, stad, streek of land aan een gerecht verbindt. De huidige[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comDe ingang van winkel Persepolis [spreek uit: pèr-SEH-pô-liss ] op Kanaalstraat 82 (te Utrecht) is weinig opvallend in de veelheid aan uitgestalde groenten en[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDenken jullie nu alsjeblieft niet meteen dat een lunch bij een **sterrenrestaurant dagelijkse kost is voor Man en mij. En al helemaal niet op een blote (lees:[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comUmami is, jawel, de vijfde smaak naast bitter, zuur, zout en zoet. De smaak is niet eenvoudig uit te leggen, het is de smaak van eiwitten. Maar waar smaken[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comvoor 4 personen Deeg: 1 tl gedroogde gist 1 dl warm water 150 gr bloem 60 gr zelfrijzend bakmeel 45 gr boter 50 gr zeer fijne suiker vulling: 250 gram gehakt[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen - 12 oesters (platte of bolle Zeeuwse) - potje zalmkuit - 100 gram gerookte zalmfilet - bieslook - citroen - zwarte peper uit de molen[...]
Bron: smulweb.nl4 eetlepels oestersaus 1 eetlepel droge sherry 3 cm verse gember, fijngesneden 2 eetlepels sojasaus 1 eetlepel citroensap 1/4 rode peper, fijngesneden 500 ml[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 0,75 liter kippenbouillon 0,2 liter koksmelk 200 gram kipfilet 1 takje(s) citroengras 2 handjes taugé 1 theelepel(s) laos 2 eetlepel(s)[...]
Bron: smulweb.nl4 repen kalkoenfilet; het sap van 1 citroen; 1 eetlepel oestersaus; 3 geperste teentjes knoflook; 1 eigeel; zout, peper en komijnpoeder naar smaak;[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 16 oesters in de schelp, geopend en de bovenste schelp verwijderd peper en zout 30 g boter 1 sjalotje, fijngesneden 100 g[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 8 verse oesters met schelp 5 eetlepels vers citroensap 3 eetlepels worcestersaus hot peppersaus, zoals Tabasco, naar smaak zout[...]
Bron: allrecipes.nl(recipe in English? please scroll down) In de Italiaanse keuken wordt veel vaker kalfsvlees gebruikt dan hier in Nederland. Ik moet zeggen wij eten het ook[...]
Bron: notitievanlien.blogspot.comIngrediënten 4 zalmmoten (a ca. 200 g) zout en peper 2 theelepels citroensap 4 takjes koriander 250 g mienestjes 1½ struik paksoi 2 eetlepels[...]
Bron: ah.nlDit lekkere en eenvoudige (nou ja, kippenlevertjes schoonmaken is even een werkje) is van de moeder van Kim Le Cao van de site over Vietnamees eten Pho[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIngrediënten 2 kalfs- of kalkoensaucijzen 4 eetlepels olijfolie extra vierge 1 zakje stoneleeks (8 stuks) 1 bakje oesterzwammen (150 g) 1 blik[...]
Bron: ah.nlMet Indisch eten ben ik min of meer groot gebracht, we aten thuis vaak rijst, rijsttafel, nasi goreng, bami, sateh, gado-gado, sajoer, klapper met ketan en[...]
Bron: cuisinepratique.blogspot.nlvoor 4 personen 500 ml cocosmelk uit toko, liefst uit het groene pakje. 500 ml water Vissaus 1 Stengel Sereh (citroengras) 6 kaffa limes (citroenblad) 10[...]
Bron: smulweb.nl