Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 45 recepten
Dit gebakje met kersen is erg makkelijk te maken. De samenstelling van het gebakje kost maar een paar minuten, als je een beker bezit van 200ml. Het gaat zo[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comChurros zijn ontzettend populaire lekkernijen in de Latijnse wereld en er zijn talloze verschillende varianten. In Madrid deppen ze ze in hete chocolade, in[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comFrench Macaroons zijn gemaakt van eiwiten en amandelen. Het geheim van een perfecte macaroon is, dat je het eiwit echt keihard opklopt. Zo hard, dat als je de[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBij dit recept uit het boek van Trisch Deseine , dat ik van kookboekerij.be heb gekregen, raakte ik een beetje verward. In het boek staat: “Een recept[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comWe kunnen niet genoeg krijgen van pepernoten. Dit keer heb ik een cupcake versie gemaakt. Be my guest! Deeg: Benodigdheden : 150 gr roomboter 150 gr[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comApart! – dacht ik toen ik voor het eerst over de rode bieten tulband hoorde. Het stond al een tijdje op mijn “uitproberen” lijst. Aangezien[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden (voor 4 personen): 100g suiker 50g hazelnoten (grof gehakt) 50g walnoten (grof gehakt) kaneel 4 zure appels 5-6 plakken bladerdeeg (10*10cm)[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comBenodigdheden: 500g melk 1 el kaneel 170g puur chocolade (in klein stukjes) 8 eierdooier 110g poedersuiker 300ml room Bereidingswijze: 1. Meng de melk,[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comZo moet het eruit komen te zien. 6 lagen chocolade taart. Gemaakt van luchtige biscuitdeeg, chocolade crème met een cacaogehalte van 72%. Bedekt met toffee en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comHier ben ik weer na mijn kraampauze. Het wordt tijd dat ik weer aan de slag ga. :-)) Een heerlijke bonbon van pure chocolade gevuld met sinaasappelgelei en[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comThe December 2009 Daring Bakers’ challenge was brought to you by Anna of Very Small Anna and Y of Lemonpi. They chose to challenge Daring Bakers’[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comVorig jaar heb ik een walnoot gebak gemaakt voor kerst. Dit jaar heb ik besloten om de bonbon versie uit te proberen. Het was absoluut de moeite waard. Het is[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comIn september gingen wij als Daring Bakers een Franse lekkernij, de Vols-au-vent maken. Aangezien september is de maand van het druivenplukken en hard werken[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comAan het begin van oktober beginnen mijn Granny Smith appels rijp te worden in de tuin. Wat kan geweldiger zijn, dan je eigen appels te plukken en een[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comServeer deze koek niet vers, maar wanneer hij een dag of twee dagen oud is. Dan hebben de aroma’s zich pas echt goed ontwikkeld en is de koek het[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.comClick here for the English version. The Daring Bakers maakten een Engels gebak in juni. Dit gebak combineert veel technieken en er zijn nog wat discussies[...]
Bron: gabriellaskeuken.blogspot.com