Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 9 recepten
Ansjovis & uitje in pan smoren. Ansjovis smelt dan grotendeels. Courgette in erbij. Tomatensaus. Pasta koken. Kabeljauw met een groene kruiden knoflook[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIngrediënten 350 g kabeljauwfilet (in stukken) 2 el bloem 4 el olijfolie 3 ansjovisfilets ((blikje 46 g), fijngesneden) 2 tenen knoflook (fijngesneden) 1[...]
Bron: ah.nlIngrediënten 800 g vastkokende aardappelen (schoongeboend) 1 aubergine 1 courgette 250 g cherrytomaten 3 el olijfolie 500 g kabeljauwfilet (diepvries,[...]
Bron: ah.nlbron foto: The Guardian Na mijn verslag over welke boodschappen je beslist mee moet nemen vanuit Noorwegen , kon ik niet achter blijven met Zweden. Tot op[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlIk ben niet echt gek op stokvis, maar zo af en toe vind ik het wel lekker, vooral die mijn zus meeneemt uit Frankrijk of Spanje. Die is niet zo gedroogd dat je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlIk ben niet echt gek op stokvis, maar zo af en toe vind ik het wel lekker, vooral die mijn zus meeneemt uit Frankrijk of Spanje. Die is niet zo gedroogd dat je[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlNee, het oogt niet, zo’n plak bloemkool, maar het smaakt wel, dus probeer het vooral eens uit! Na een uurtje in de oven, lijkt het in niets op gewone,[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlOp veel Italiaanse markten koop je ze in een puntzak, deze gefrituurde visjes in een deegjasje. Het recept stond Il Giornale della Fiera en ik gebruikte alles[...]
Bron: atikgegetenheb.blogspot.nlvoor 4 personen 500 gr. Kabeljauwfilets,zout en peper, citroensap, 1 eetlepel boter, 1 zakje witte saus, 2 theelepls ansjovispasta, 2 hardgekookte eieren,[...]
Bron: smulweb.nl