Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 11 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 kg sirloin of runderstoofvlees 225 ml droge rode wijn 225 ml rode wijnazijn 1 laurierblad 2 hele kruidnagels 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten 275 g notenrijst (pak) 3 venkelknollen 2 takjes rozemarijn ½ teen knoflook 6 el olijfolie 4 hazenrugfilets (ca. 500 g) 380 ml wildfond[...]
Bron: ah.nlHoe wordt witte kool zuurkool? Zuurkool is een geconserveerde groente. Door een natuurlijk proces wordt witte kool (een witte kool weegt soms wel 8 kilo) in 3[...]
Bron: irenekookt.blogspot.nlOmdat bij het Fris&Fruitig project geen echte of kruidenthee gebruikt kan worden heb ik uit mijn kruidenkastje een selectie gemaakt van wat wel bruikbaar[...]
Bron: angelikalukas2.blogspot.nlvoor 4 personen 1 kg mager runderstoofvlees. 1/4 l rode wijn 1/4 l wijnazijn. 1/2 l water 2 laurierblaadjes 8 jeneverbessen. 4 pimentkorrels 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 750 gram rundvlees ( schouder ) * 1 bosje peterselie en selderij * 4 peperkorrel, 2 laurierbladeren, 4 jeneverbessen, 3 kruidnagelen * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g runderstooflappen enkele takjes peterselie enkele takjes selderij zout en peper 2 uien mespunt mosterd enkele jeneverbessen 150 ml rode[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kleine panklare soepkip licht gezouten water 2 - 3 laurierbladeren enkele jeneverbessen enkele peperkorrels 2 uien 4el olijfolie 1 ui 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 1 kg mager runderstoofvlees. 1/4 l rode wijn 1/4 l wijnazijn. 1/2 l water 2 laurierblaadjes 8 jeneverbessen. 4 pimentkorrels 1 tl[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen * 750 gram rundvlees ( schouder ) * 1 bosje peterselie en selderij * 4 peperkorrel, 2 laurierbladeren, 4 jeneverbessen, 3 kruidnagelen * 2[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 g runderstooflappen enkele takjes peterselie enkele takjes selderij zout en peper 2 uien mespunt mosterd enkele jeneverbessen 150 ml rode[...]
Bron: smulweb.nl