Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
"Er is er één jarig, hoera, hoera, dat kun je wel zien dat is híj." Hij wordt veertien jaar en het is óók hoera voor mij, want een verjaardag vraagt om een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNatuurlijk was ik als kind óók geïntrigeerd door de McDonald's. Dát doet de fastfoodketen dan ook goed; van zich laten horen. Maar al vanaf de eerste hap[...]
Bron: mangerie.blogspot.comEerste kerstdag, zondag 25 december '11. Op bezoek bij de familie van. En we mogen elk iets klaarmaken. Carte blanche, want er is niet echt goed iets[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOh, ik wil iets heel bijzonders koken. Iets bijzonder smaakvols en vooral iets authentieks. Iets puurs. En dan is er eigenlijk maar één kookboek waar mijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comMonchoutaart (met verse roomkaas). Ach ja.. (zei zij verveeld). Daar doe ik altijd een beetje laatdunkend over, zo van "dat is een taart die je maakt wanneer[...]
Bron: mangerie.blogspot.comIn de tweede Allerhande van dit jaar stond dit recept voor een vegetarische burger, zoals deze geserveerd wordt in restaurant 'Relish' te New York. Op[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNet voorbij de Winkel van Sinkel is aan de Ganzenmarkt (nummer 16) te Utrecht zogeheten paviljoen De Colonie gelegen. Een grand café en restaurant op een[...]
Bron: mangerie.blogspot.comVan vermaard merk Sonnigdal vind ik zomaar rooibosthee met drópsmaak (€1, Xenos) en enthousiast sla ik meteen vier doosjes in. De thee ruikt inderdaad[...]
Bron: mangerie.blogspot.comHet adres valt nauwelijks uit te spreken (Kantelettarentie 1), dus wat je het beste kan doen op de heenweg is zo snel mogelijk een taxi aanhouden en je erheen[...]
Bron: mangerie.blogspot.comSoms zijn er van die momenten. Zoals toen ik laatst op een nogal gek nieuw recept stuitte, besloot dat ik dit wilde gaan maken en er toen achterkwam dat ik[...]
Bron: mangerie.blogspot.comNieuw bij de Albert Heijn is een vrij pittige nieuwe 'sla': rucola met de extra scherpe smaak van wasabi. Niet dat er nou daadwerkelijk wasabi aan de kweek van[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDe warme en zonovergoten avond na het werk doet bij mij de zin om achter het fornuis te gaan staan al snel omslaan naar grote lust om te tuintafelen. Mijn[...]
Bron: mangerie.blogspot.comOnderaan bij de parkeerplaats staan valetparkers de dikke merce- dessen weg te werken. En met een opgang die schrééuwt om een rode loper , zou je je af gaan[...]
Bron: mangerie.blogspot.comWat de boer niet kent, eet hij niet. Maar wat als de boer het vroe- ger wél kende? Waarom eet hij het dan niet meer? Vroeger at de boer paardenvlees. In[...]
Bron: mangerie.blogspot.comBehalve vergeten groenten, is de Utrechtse Kanaalstraat ook dé plek voor vergeten woorden. Zoals optassen . Doordeweeks zie ik, op de fiets richting CS, de[...]
Bron: mangerie.blogspot.comDropsoep moest het worden. Het schizofrene soepje van Pierre Wind dat ik al eens eerder maakte (maar me toen enigszins ver- twijfeld achterliet), zag ik in[...]
Bron: mangerie.blogspot.com