Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 43 recepten
Bami. Geraspte wortel. Julienne van spits kool of witte kool. Taugé. Verse gember. Vissaus, sesamolie, sojasaus. Gamba's. Sesamzaadjes.
Bron: vrijgevig.blogspot.nlIn dit recept voor pandan-kokosrijst gaat natuurlijk geen echte rijst, maar rijst gemaakt van bloemkool. De geurige en intense smaakmakers in dit gerecht doen[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlIngrediënten 3 el olie 1 ui (fijngesneden) 1 teen knoflook (fijngesneden) 2 cm verse gember (geraspt) 1 rode peper (fijngesneden) 300 ml droge witte wijn[...]
Bron: ah.nlPas terug van een aantal weken vakantie in Spanje, ben ik helemaal vol van wat het land aan heerlijk voedsel te bieden heeft. Zoveel smakelijker dan in[...]
Bron: de-appelboom.blogspot.nlHet is nog een beetje zandhappen op het net aangelegde klinkerterras van Grand Café Restaurant 'De Volharding' maar de temperatuur voelt aangenaam en ik vind[...]
Bron: dailystuffandmore.blogspot.comWil je een authentiek smakende Curry, dan ontkom je er niet aan om zelf je Currypasta te maken. Da's even een dingetje. Als je niet alle benodigde ingrediënten[...]
Bron: dikkesigi.blogspot.nlToen wij pas geleden in Berlijn vietnamees aten vonden we dat erg lekker en ik heb de smaken een beetje onthouden. Ik had er krokante eend bij en John gamba's.[...]
Bron: judithrecepten.blogspot.nlAl weer een paar weken geleden tagde Mandy van Puur & Lekker Leven volgens Mandy mij in de nomnomnomtag. Raar woord? Best wel, maar het gaat om iets leuks.[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nlvoor 2 personen 500 gram gamba?s - 1 stukje geschilde gemberwortel - 1 rode ui - 5 teentjes gehalveerde knoflook - 2 1/2 eetlepel citroensap - 1 eetlepel olie[...]
Bron: smulweb.nlUitje, verse gember en knoflook fruiten. Kerriepoeder & kurkuma erbij. Gamba's op hoog vuur even bakken in dit kruidenmengsel. Chinese kool in reepjes[...]
Bron: vrijgevig.blogspot.nlvoor 4 personen 200 gram komijnekaas 150 gram graskaas 3 kleine rode pepertjes (tjabeh rawit) 3 teentjes geperste knoflook 8 grote gamba`s 1 lenteui 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen 350 gram rauwe gamba`s (gepeld en ontdaan van darmkanaal) Of 500 gram diepvriesgamba`s. 2 bosuitjes, in smalle ringen 4 kastanjechampignons,[...]
Bron: smulweb.nl500 gram witvisfilet, 5 middelgrote aardappelen, 2 tomaten, 3 rode uien, 1 el boter, 400 ml visbouillon, 1 tl gember, 10 gedroogde abrikozen, 100 gram[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.comvoor 4 personen 200 gram komijnekaas 150 gram graskaas 3 kleine rode pepertjes (tjabeh rawit) 3 teentjes geperste knoflook 8 grote gamba`s 1 lenteui 1[...]
Bron: smulweb.nlvoor 6 personen Voor de garnalenbouillon: schil en koppen van 12 grote gamba`s 3 el maïsolie 1 ui, gesnipperd groen van 1 prei, in ringen 2 l water 2 cm[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 teentjes knoflook 1 (2,5 cm) stukje gember 1 rode peper (zonder zaadjes, als je het minder heet wil) 1/2 theelepel zout 1/2[...]
Bron: allrecipes.nlEnige tijd geleden maakte ik voor het eerst Pad Thai , nu een variant daarop. In plaats van noedels deze keer geserveerd in een omelet. Tamarinde pasta vind je[...]
Bron: ageetheetenkookt.blogspot.nl