Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 111 recepten
voor 4 personen 4 Hazebouten 2 uien, grof gesnipperd 1 wortel, grof gesnipperd 2 teentje knoflook 1 takje thijm 1 takje rozemarijn 1 laurierblaadje 6 zwarte[...]
Bron: smulweb.nlIngrediënten Porties : 4 4 eetlepels olijfolie 1 konijn, in stukken 1 grote ui, gehakt 3 teentjes knoflook, gehakt 125ml rode wijn 1 laurierblad 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 4 eendenpoten, circa 800-900 g in totaal, zonder vel 250 g champignons 250 g ingemaakte uien of[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 1 el olijfolie, extra vergine 500 g magere lamsfilets van de nek, zonder vet en in plakjes gesneden 250 g sjalotjes, gehalveerd[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 2 el extra vergine olijfolie 1 flinke teen knoflook, geperst 4 sjalotjes, circa 85 g in totaal, fijngesneden 1 blik fijngesneden[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 rode kool 1 kg aardappelen 1 zure appel mespunten nootmuskaat, kaneel, kruidnagel 1 blaadje laurier naar smaak peper en zout 1[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 6 1 kg sirloin of runderstoofvlees 225 ml droge rode wijn 225 ml rode wijnazijn 1 laurierblad 2 hele kruidnagels 1/2 theelepel[...]
Bron: allrecipes.nlvoor 5 personen 1 ui gesnipperd 1½ el zonnebloemolie 1 el paprikapoeder 1 tl scherp kerriepoeder 1 tl gemberpoeder ½ tl cayennepeper 1 tl suiker[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 125 g mager rookspek 500 g varkensvlees (zie voor variatie bij serveertips) 125 g lookworst 3 uien 750 g witte kool 125 g champignons 1 blikje[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 600 ? 800 g kalkoen (in 4 mooie stukken verdeeld) 60 g spekreepjes 1/2 l rode wijn scheut cognac 1 knoflookteentje 1 sjalotje, fijngesnipperd[...]
Bron: smulweb.nlvoor 4 personen 750 gram (doorregen) riblappen 2 uien 2 teentjes knoflook 50 gram braadboter 1 eetl. bloem 2 theel. verse tijmblaadjes of 1 theel. gedroogde[...]
Bron: smulweb.nl800 gram rundvlees bv riblappen in stukken peper, zout, laurierblad 1 teen knoflook 100 gram boter 2 kruidnagelen 1 kg uien wit en rood, gepeld en grof[...]
Bron: smulweb.nlDe vraag 'wat zullen we nu weer eens eten' los ik soms op door een goed kookboek open te slaan en exact een recept te volgen. Ik kijk natuurlijk wel uit welk[...]
Bron: aantafelmettanja.blogspot.comStevige winterse kost met een zonnig Grieks tintje. Om warm van te worden! Ingrediënten: 1 dl olijfolie 750 gr rundvlees, in dobbelstenen zout + grof gehakte[...]
Bron: eetplezier.blogspot.comVrij naar een recept uit een vlaams kooktijdschrift, deze coq au vin. (Ambiance 101 recepten, Lente-zomer special). 1 kip in 8 stukken (of een paar[...]
Bron: eerstkoken.blogspot.nlZal dit echt een recept uit de Pyreneeën zijn? Ik weet het niet, maar het was in ieder geval wel erg lekker. 250 gram hamlappen, 250 gram braadworsten, 100[...]
Bron: atatenwijvandaag.blogspot.com