Login om recepten999 om uw favoriete recepten opslaan
Als u nog niet geregistreerd bent, registreer nu!
Gevonden 37 recepten
Ingrediënten Porties : 6 1 ontbeende, ongerookte ham of hamschijf van 1 1/4 kg met dun vetlaagje (eventueel geweekt) 1 laurierblad 12 grote pastinaken,[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten Porties : 4 4 pastinaken, geschild en in grote sticks gesneden 1 eetlepel olijfolie 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 eetlepel honing 3/4[...]
Bron: allrecipes.nlIngrediënten: - 5 kleine pastinaken (ca. 600 g) - zonnebloemolie om in te bakken - 60 g zelfrijzend bakmeel - 3 eieren + 2 eiwitten - 40 g boter, gesmolten -[...]
Bron: carolinebrouwer.blogspot.comBuiten is het freezing kou en mijn behoefte aan warm, rijksmakend voedsel dat tevens een degelijke bodem biedt voor een laat avondje, leidt vanavond tot een[...]
Bron: culi-ing.blogspot.comvoor 4 personen 1. 3x winterwortel grof geraspt, blikje uitgelekte mais, bakje fijngeknipte bieslook, handje grof gehakte pinda`s, sap van halve citroen,[...]
Bron: smulweb.nlWortels of penen in alle kleuren. Kies voor mooie dikke (winter) penen. Je kunt natuurlijk ook pastinaak of zelfs komkommer gebruiken (Ik gebruikte gele[...]
Bron: smulweb.nlWie feestmenu zegt, denkt heel vaak aan wild, of exquise vis- en zeevruchtensoorten à la kreeft, coquilles en consoorten, allemaal heel lekker, natuurlijk,[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beHet dateert al van 2009 geloof ik maar zelfs nu moet ik nog lachen als ik dat zinnetje hoor of lees. De Belgische lezers zullen er niet raar van opkijken, die[...]
Bron: nanabeegeniet.blogspot.beBeste Lezers, Tijd voor een eerste recept! Niet zomaar eentje, het was hier smikkelen aan de tafel zonet! Dit recept komt uit 'Mangiare' van Katie Caldesie,[...]
Bron: tafelkunstjes.blogspot.seVeel wortelen en enkele rapen in huis en geen zin om soep te ;aken. Wat gaan we er dan mee doen? Roosteren natuurlijk. Dit is een heerlijk, eenvoudig, gezond[...]
Bron: mijnnieuwelevenswijze.blogspot.beVorige week maandag was ik te gast in de loft van Lieve Byttebier, het gezicht achter dé kookwinkel van Kortrijk met dezelfde naam, blogster van Rue de Surène[...]
Bron: hap-en-tap.blogspot.beIngrediënten 500 g bospeen 400 g pastinaken 350 g baby meiknolletjes (meiraap) 350 g verse biet 2 venkelknollen 1 mandarijn 3 takjes rozemarijn 3 takjes[...]
Bron: ah.nlEen tijdje terug kreeg ik in mijn mailbox een uitnodiging van Tineke Holvoet. Of ik zin had deel te nemen aan een kookworkshop, foodpairing met herfstgroenten[...]
Bron: marijkekookt.blogspot.beSoms maak je iets, vind je het lekker en denk je 'hmm zou het lekkerder zijn met dit of dat erbij?' De volgende keer pas je het aan en is het net zo lekker als[...]
Bron: safranaargana.blogspot.nlOok tijdens het kerstontbijt gaan we zeker niet toekijken hoe anderen aan het genieten zijn van heerlijkheden, terwijl we zelf op een houtje bijten. Dit jaar[...]
Bron: oerspronkelijk.blogspot.nl